• 瀏覽: 50,383
  • 回覆: 503
+30
引用:
原帖由 生果金1 於 2023-6-4 19:12 發表

天安門母親 = 顏色革命炮灰母親
快 啲 派 忠忠直直 的 香港警察 入 內地 執法???

引用:
原帖由 身民主持係大晒 於 2023-6-4 19:09 發表

我覺得中共對付賣國大學牲既方法非常正確,對付香港個班趴街黃甴都係咁就好,就唔使玩年幾兩年
咪 又是 講 殺人???  
天安門 啲 失縱者 去咗邊? 秘密處決 全屍無??

向邪惡美帝討回公道。

結果證明一切

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2023-6-4 19:14 發表

向邪惡美帝討回公道。
不如 問 俄羅斯 和 前蘇聯? 無 佢 就 無 中國共產黨?

引用:
原帖由 toylet 於 2023-6-4 19:13 發表

咪 又是 講 殺人???  
係呀,即係有犯法既人想殺或傷執法者,執法者當然有權用更大武力去對付犯法既人,唔通見犯法既人要殺或傷害自己都由佢呀

引用:
原帖由 toylet 於 2023-6-4 19:10 發表

咁 天安門母親 全部 都是 說謊者??
咁 點解 中國 不 拉 哂 佢哋 上法庭?
我答你……係!根本係外國反華製造嘅假嘢!國務院袁木一早講咗,死傷嘅係北京市外圍木樨地……死約三百傷五千……有暴徒,解放軍,有圍觀市民……中國當年從來無隱瞞,有心人改成……天安門大屠殺袁木講大話話無死人

信你就信,見你小朋友我就耐性提你。我當年一家都信西方傳媒,不過睇晒啲片,就唔信有大屠殺

引用:
原帖由 唔玩畜牲GG 於 2023-6-4 19:16 發表

結果證明一切
倒(結)果為因??  

引用:
原帖由 toylet 於 2023-6-4 19:16 發表

不如 問 俄羅斯 和 前蘇聯? 無 佢 就 無 中國共產黨?
冇邪惡美帝,就冇天安門事件,一定要討回公道。

引用:
原帖由 johnlong18 於 2023-6-4 18:13 發表

今日(6月4日)是「六四事件」34周年,六四事件遇難者家屬組織「天安門母親」到北京萬安公墓拜祭親人,「天安門母親」Facebook專頁也再發「真相、

冇錯,應要求美國政府道歉,搞顏色革命害死人

引用:
原帖由 montejo 於 2023-6-4 19:17 發表

我答你……係!根本係外國反華製造嘅假嘢!國務院袁木一早講咗,死傷嘅係北京市外圍木樨地……死約三百傷五千……有暴徒,解放軍,有圍觀市民……中國當年從來無隱瞞,有心人改成……天安門大屠殺袁木講大話話無死人

信你就信,見你小朋友我就耐性提你。我當年一家都信西方傳媒,不過睇晒啲片,就唔信有大屠殺
如果 天安門母親 真是 說謊者, 為何 到 今天 都 不執法?
等 乜? 等 香港 的 23 條?
1989年天安門事件 是為了 對付 1997後的香港? 又是 政治部 Dark Op?? 
咁 成單 佔中 和 COVID-19 都是 政治部 Dark Op??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]