• 瀏覽: 28,184
  • 回覆: 155
鑽石山荷里活廣場日前發生隨機斬人,兩名陌生女子慘死刀下,案件引起極大回響。東網記者今晨(4日)走訪姓司徒(39歲)疑兇位

佢老豆話佢地生活得融洽, 佢殺死人, 佢老豆話好傷心?
說實話佢被人拉咗還神都還唔切啦!
如果盧局長隔離有個咁嘅人會唔會覺得好舒服好安樂!
就係兩個受害人唔知佢係精神病者, 兩個受害人先會死?
不要標籤?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20230604/bkn-20230604092855556-0604_00822_001.html?refer=hn2

佢老豆仲話個仔好正常

精神科醫生話嚴重者要用電流電腦

我覺得人道毀滅較適合

佢老豆話佢响屋企好正常冇嘢,係咪佢老豆有事呀

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-6-4 17:30 發表

鑽石山荷里活廣場日前發生隨機斬人,兩名陌生女子慘死刀下,案件引起極大回響。東網記者今晨(4日)走訪姓司徒(39歲)疑兇位

佢老豆話佢地生活得融洽, 佢 ...
其實大叫又未必係一個判別既標準,好多單位都有咁既情況出現,香港地少人多

身邊少咗個大包袱,佢老豆有冇揞住個嘴偷笑?

你地話我涼薄都係咁話, 呢的老豆生埋呢的痴線仔, 呢的所謂單一事件, 真係生累世人, 死累街坊。

知道身邊有炸彈可以避!
唔知道點避? d炸彈通街行又睇唔到?
點標籤佢地? 真係當人白痴!

引用:
原帖由 kwoklso6 於 2023-6-4 17:50 發表

其實大叫又未必係一個判別既標準,好多單位都有咁既情況出現,香港地少人多
大叫代表情感輸洩;如兇手老豆所言, 一家人樂也融融, 又怎會有大叫?邏輯不通!!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-6-4 18:08 發表

知道身邊有炸彈可以避!
唔知道點避? d炸彈通街行又睇唔到?
點標籤佢地? 真係當人白痴!
例如, 常搭乘扶手電梯時, 後面的人做乜?你怎知?!

佢老豆要護個仔,梗係講大話

炸彈都俾佢出院?

引用:
原帖由 瀧仔仔 於 2023-6-4 17:41 發表

佢老豆仲話個仔好正常
可能佢聽慣左個仔失常大叫,覺得個仔唔大叫先算唔正常

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-6-4 17:30 發表

佢老豆話佢地生活得融洽, 佢 ...
講真,真係好無辜好傷心好慘,我住得遠,近 d都去送花表心意。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]