• 瀏覽: 33,433
  • 回覆: 212
+6
保安局長鄧炳強開口點名梁瓜傑, 一定有後着行動. go go go.  

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2023-6-4 14:40 發表

英國提出一國兩制

唔怪得知今時今日仲有咁撚多低B白痴仔堅決相信當年天安門有屠城.
低B白痴仔堅決相信 太子站死人

天收

找數日子到了, 換件監躉衫喇,

引用:
原帖由 大圍寶叔 於 2023-6-4 14:22 發表

你連一國兩制邊個諗出嚟你都搞唔清楚!你真係唔好出嚟七!
老師教,黃絲老師教

引用:
原帖由 touya08 於 2023-6-4 14:13 發表

梁唔係扮19唔關佢事嘛,以為個黨解散就完?

佢係咪唔記得講過D乜
條友到今時今日都唔洗入冊, 真係對其他黨友不公

引用:
原帖由 PandaGibson 於 2023-6-4 14:15 發表

英國提出一國兩制,世界最強嘅中國居然要聽個垃圾國家講嘢同實行,定係一國兩制係幫中國搵錢?
其實,中國收過你班黃c好多稅? 老解駐軍收過香港軍費? 中國搵過索羅絲嚟香港割韮菜? 定依家特區政府用好多國貨?

我真唔知點解班黃c總係覺得中國搵香港錢,九七前香港每年要交駐軍費,政府用品係用英國標準所以大部份係英商中標,英走前想要拿走香港儲備係中共阻止先搞唔成,九七後老美幾次要割香港韮菜係中共出手擋住…但這群人總當英美係大善人,中共係仇人,思維十分奇怪

湯生講嘢最有說服力

警察呢幾日好唔得閒, 下個星期就拉鳩梁瓜傑掟佢去臭格拘留48小時.

引用:
原帖由 bambi1 於 2023-6-4 13:58 發表

湯渣係唯一一個最清醒嘅攻民黨創會會員!
係,一早跳船,叻仔

引用:
原帖由 Iamshameless 於 2023-6-4 14:58 發表

其實,中國收過你班黃c好多稅? 老解駐軍收過香港軍費? 中國搵過索羅絲嚟香港割韮菜? 定依家特區政府用好多國貨?

我真唔知點解班黃c總係覺得中國搵香港錢,九七前香港每年要交駐軍費,政府用品係用英國標準所以大部份係英商中標,英走前想要拿走香港儲備係中共阻止先搞唔成,九七後老美幾次要割香港韮菜係中共出手擋住…但這群人總當英美係大善人,中共係仇人,思維十分奇怪
我不是黃絲,2023仲分黃藍太落後了。

卜街含家鏟公民黨及其成員應該全部撤出香港!

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2023-6-4 13:58 發表

出賣黨友
道不同不相為謀
公民黨明明顯誤入歧途 ,涼瓜班友要找死勸不到只好分手
忠言逆耳,有些人白內障看不清

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]