• 瀏覽: 47,464
  • 回覆: 388
  • 追帖: 1
+22
警方晚上於社交平台發文,指自今日(3日)下午,警方發現有人到港島銅鑼灣一帶,展示具煽動性字句的示威物品,以及在公眾地方叫囂,作出違法行為。警方經調查後分別以涉嫌干犯「在公眾地方擾亂秩序」或「作出具煽動意圖的作為」罪,即場拘捕共4名人士。此外,警方在現場帶走另外4名涉嫌破壞社會安寧的人士,返回警署作進一步調查。

警方表示,截至今日(3日)晚上11時30分,警方於維多利亞公園附近共拘捕2名男子及2名女子,年齡介乎50至60歲,分別涉嫌「作出具煽動意圖的作為」及「在公眾地方行為不檢」。

仲要死心不息的要攪亂香港, 走啦
你地已攪亂了香港2X年, 俾返個安定繁榮的香港俾香港人啦, 

唔該躝吧

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1930043/即時-港聞-4人銅鑼灣疑展示煽動性字句及叫囂被捕-警另帶走4人涉破壞社會安寧

犯民咁樣要將香港人帶入政治, 其實係害咗香港好多人, 而家不少人被洗腦成美9了

成個香港俾呢班人攪壞晒

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-6-4 01:09 發表

犯民咁樣要將香港人帶入政治, 其實係害咗香港好多人, 而家不少人被洗腦成美9了

成個香港俾呢班人攪壞晒
係屁

香港盡快恢復打藤同埋死刑啦!

黃畜曱甴唔死都無用!

4隻老曱甴學人講政治

總有人政治行頭

引用:
原帖由 生果金1 於 2023-6-4 01:29 發表

香港盡快恢復打藤同埋死刑啦!

黃畜曱甴唔死都無用!
x2

黑甴  呵呵

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-6-4 01:08 發表

警方晚上於社交平台發文,指自今日(3日)下午,警方發現有人到港島銅鑼灣一帶,展示具煽動性字句的示威物品,以及在公眾地方叫囂,作出違法行為。警方經調查後分別以涉嫌干犯「在公眾地方擾亂秩序」或「作出具煽動意圖的作為」罪,即場拘捕共4名人士。此外,警方在現場帶走另外4名涉嫌破壞社會安寧的人士,返回警署作進一步調查。

警方表示,截至今日(3日)晚上11時30分,警方於維多利亞公園附近共拘捕2名男子及 ...
掃清社會垃圾💩

拉得好!!!

收皮啦,想試水溫搞事。啲民主狗唔係歧視中國人咩?又嚟每年一次血濃於水呀?

今時今日環境出一隻拍一隻

附件

bkn-20180727060043810-0727_00822_001_04p.jpg(64.58 KB)

images.jpg(7.18 KB)

螢幕擷取畫面 2023-06-03 202058.png(409.71 KB)

螢幕擷取畫面 2023-06-03 202058.png

又俾人水出嚟試水溫,似係化膿功d懵撚

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]