• 瀏覽: 114,730
  • 回覆: 459
  • 追帖: 4
+11
本主題由 Zzlaz 於 2023-6-4 11:48 使用 提升卡
引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-6-3 22:31 發表

鑽石山荷里活廣場昨日(3日)發生駭人斬人血案,兩名女子在亳無防避下遭一名39歲的光頭漢手持利刀狂插慘死,事件震撼全港。消息指,兩名死者方曉彤(26歲)與劉繼禧(22歲)為情侶關係,她們與兩名朋友同居於大埔龍尾村一村屋,街坊對於二人無辜枉死均感到惋惜。另外,有附近食肆的負責人表示,數月前龍尾村另一單位亦捲入蔡天鳳碎屍案,令她感到毛骨悚然,「咁邪㗎呢條村,點解短時間入面會牽涉兩單咁轟動嘅案件㗎」。
...
有報應

引用:
原帖由 來如雷霆收震怒 於 2023-6-3 22:40 發表

10秒
叻仔👍

咁住死者附近100米的,要即刻搬了

3個都係廿幾歲女性

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-6-4 09:59 發表

而家咁都難有賣家敢冒險
買家

引用:
原帖由 wu0919 於 2023-6-3 23:19 發表

因為當年為佐起沙灘 殺死D罕有管海馬
噉殺都應該殺村長村民,點會去殺外來租客

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-6-3 22:32 發表

呢條村的居民嗰的遭遇, 樓價大跌都似
唔會。假日果度依舊人山人海,潛力不容忽視

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2023-6-4 14:39 發表

我都知道是很巧合,

但亦沒有足夠理由, 訴諸鬼神之說,

畢竟在日常生活, 我們並不經歷很多鬼神野,

令我足以相信鬼神之說
目前證據不足以證明事件同鬼神有關

引用:
原帖由 來如雷霆收震怒 於 2023-6-3 22:40 發表

10秒
「牙買加閃電」百米9秒58誰能破

原文網址: 男子田徑史上最難刷新的世界紀錄 「牙買加閃電」百米9秒58誰能破 | ETtoday運動雲 | ETtoday新聞雲 https://sports.ettoday.net/news/1903553#ixzz83eLSSARW
Follow us: @ETtodaytw on Twitter | ETtoday on Facebook

引用:
原帖由 XXXXXXXXXX 於 2023-6-3 22:37 發表

冥冥中自有定數
冥冥中都早注定你富或貧

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-6-3 22:43 發表

靚抽
10秒就唔係靚抽,正常人要12秒,短跑手先係10秒,條友識野就會話同佢賭一球100m跑到10秒,講10秒果位人兄就冇聲出

提示: 違規內容已被屏蔽
相信以後冇乜人願意租住龍尾村。

啲人真係好有聯想力

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]