• 瀏覽: 114,666
  • 回覆: 459
  • 追帖: 4
+11
本主題由 Zzlaz 於 2023-6-4 11:48 使用 提升卡
邪靈索命,同村已有三人報數,幾多至到target?

引用:
原帖由 堅離地人 於 2023-6-4 12:31 發表

光頭🧑🦲佬會唔會見到靈異野,所以大開殺戒?
殺咗人之後,靈體走頭,白咭光頭佬眼見死者再冇任何嘢付身,才驚覺自己殺了人,整個人呆咗!

極有可能荷李活個死者出入龍尾村比D污糟野跟住,個傻佬其實是捉鬼天師,消滅隻野!否則點會咁有計劃正常地去買刀,買完刀上三樓郁手!
個女死者犧牲咗但係消滅咗極大怨氣既怨魂
條村而家應該無事了

呢條村唔老like

引用:
原帖由 堅離地人 於 2023-6-4 12:16 發表

蔡天鳳單案都未審,已經發生咁多古怪邪門的事
凌晨果陣分分鐘有人鬧過鬼😱,蔡的上身,手白骨可能真的還在村內

所以上街切記勿以人妖式妝扮~~~🧟🙇🏻‍♂️🤦‍♀️

引用:
原帖由 bbq323 於 2023-6-4 13:14 發表

極有可能荷李活個死者出入龍尾村比D污糟野跟住,個傻佬其實是捉鬼天師,消滅隻野!否則點會咁有計劃正常地去買刀,買完刀上三樓郁手!
個女死者犧牲咗但係消滅咗極大怨氣既怨魂
條村而家應該無事了
C 兄有咩實據證明論點?
定係好鍾意睇炭治郎既動畫

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-6-3 22:31 發表

鑽石山荷里活廣場昨日(3日)發生駭人斬人血案,兩名女子在亳無防避下遭一名39歲的光頭漢手持利刀狂插慘死,事件震撼全港。消息指,兩名死者方曉彤(26歲)與劉繼禧(22歲)為情侶關係,她們與兩名朋友同居於大埔龍尾村一村屋,街坊對於二人無辜枉死均感到惋惜。另外,有附近食肆的負責人表示,數月前龍尾村另一單位亦捲入蔡天鳳碎屍案,令她感到毛骨悚然,「咁邪㗎呢條村,點解短時間入面會牽涉兩單咁轟動嘅案件㗎」。
...
咁邪?

好邪

引用:
原帖由 bi11 於 2023-6-3 22:36 發表

100米其實都好遠下
如果沙田馬場跑馬末段400米約23秒,平均100米僅6秒多,真係唔遠

引用:
原帖由 newdis02 於 2023-6-4 06:37 發表

行兇者又住邊?🙄
好似住慈雲山

係咪重演一次當日被殺 , 然後被手起刀落斬件過程?

引用:
原帖由 siurayraybobo 於 2023-6-4 08:58 發表

光頭佬受薪去劈龍尾村証人?
條白卡佬可能係幫鄺球斬件蔡嘅刀手?睇白卡佬揸刀手勢似成日用刀。白卡佬可能之前係村到撞見過個兩個女仔,所以……..

引用:
原帖由 chimpanzee11 於 2023-6-4 04:09 發表

呢條癲佬。。。唔似普通只係打機佬。。睇佢身型。。似健身佬。。冇錢都識買Nike?....
有老綜,又可能係A貨,更有可能出「現金糧」,根本政府應該硬起來,年輕又精神病又公屋又綜援,真係無敵,全部納稅人埋單(包括之後治療又好,坐牢又好),搞到我更加唔願意交稅養呢啲人!WTF & CQS!

引用:
原帖由 bi11 於 2023-6-3 22:36 發表

100米其實都好遠下
咁都叫遠?有冇參加過陸運會?
100米 運動場一條直線

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]