• 瀏覽: 114,757
  • 回覆: 459
  • 追帖: 4
+11
本主題由 Zzlaz 於 2023-6-4 11:48 使用 提升卡
蔡天鳳單案都未審,已經發生咁多古怪邪門的事

引用:
原帖由 supremeabc 於 2023-6-4 11:53 發表

我土生土長幾十年從來冇聽過傻佬發作咁樣用刀插死人 ! 都係揸住刀亂咁舞咁自然其他人會走開所以唔會聽到傻佬斬死人 ! 呢個有片睇返佢咁冷靜正常買刀 ! 仲要買完二樓唔殺人係要走上三樓 ! 行緊時身邊有其他人都唔斬好似刻意要對付短頭髮死者仲要深仇大恨咁喪插 ! 啲行為真係唔似傻反而好似殺手因好純熟咁 !
你真喺土生土長幾十年?傻佬衝入幼稚園斬死幾個小朋友都試過啦,仲改篇成電影,你真喺無睇過?

仲有傻佬斬左唔知呀媽定細妹個頭出黎,你又無聽過?

引用:
原帖由 kwoklso6 於 2023-6-4 12:13 發表

世事給你看透了,你信有外星人嗎?
有外星人有幾奇 
天幾高,地多厚? 以現今昌明科學仍在不斷探索。

好邪。半年內兩單大嘢,該村好似有啲靈異嘢。。。。

引用:
原帖由 茄子豆腐煲 於 2023-6-4 12:21 發表

有外星人有幾奇 
天幾高,地多厚? 以現今昌明科學仍在不斷探索。
師兄好野wo,有d料到

引用:
原帖由 西門官人07 於 2023-6-4 12:20 發表

你真喺土生土長幾十年?傻佬衝入幼稚園斬死幾個小朋友都試過啦,仲改篇成電影,你真喺無睇過?

仲有傻佬斬左唔知呀媽定細妹個頭出黎,你又無聽過?
親人同住咁刺激咗佢咁斬殺唔出奇 ! 幼稚園衝咗入去殺咗幾個都叫合理 ! 呢啲我真係唔記得咗! 但而家明顯係針對短髮而殺! 長髮唔係要救同伴根本唔使死 ! 咁樣專針對一個人真係冇聽過 !

光頭🧑🦲佬會唔會見到靈異野,所以大開殺戒?

『風水』,就係人與自然界之間的『契約』

引用:
原帖由 kwoklso6 於 2023-6-4 12:25 發表

師兄好野wo,有d料到
過獎,睇過一下紀錄片,無咩特別。

引用:
原帖由 supremeabc 於 2023-6-4 12:28 發表

親人同住咁刺激咗佢咁斬殺唔出奇 ! 幼稚園衝咗入去殺咗幾個都叫合理 ! 呢啲我真係唔記得咗! 但而家明顯係針對短髮而殺! 長髮唔係要救同伴根本唔使死 ! 咁樣專針對一個人真係冇聽過 !
衝左入幼稚園殺幾個叫合理???

你無印像,只喺因為當時資訊無咁發達,無網民瘋傳cctv片。如果你見到d小朋友腸穿肚爛嘅片,你仲會唔會話合理?

你無印像可以睇返維基,當時有個小朋友想阻止個傻佬,俾佢一嘢拮左個心臟出來

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-6-3 22:31 發表

鑽石山荷里活廣場昨日(3日)發生駭人斬人血案,兩名女子在亳無防避下遭一名39歲的光頭漢手持利刀狂插慘死,事件震撼全港。消息指,兩名死者方曉彤(26歲)與劉繼禧(22歲)為情侶關係,她們與兩名朋友同居於大埔龍尾村一村屋,街坊對於二人無辜枉死均感到惋惜。另外,有附近食肆的負責人表示,數月前龍尾村另一單位亦捲入蔡天鳳碎屍案,令她感到毛骨悚然,「咁邪㗎呢條村,點解短時間入面會牽涉兩單咁轟動嘅案件㗎」。

...
靈體寂寞😩😩😩😩

提示: 違規內容已被屏蔽
好大冤情

引用:
原帖由 ddlouis 於 2023-6-4 11:15 發表

條村要改改名
Yup
鳳球村

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]