• 瀏覽: 33,884
  • 回覆: 164
  • 追帖: 1
鑽石山荷里活廣場發生恐怖謀殺案件,39歲姓司徒、患精神病的疑兇,持刀狂捅兩名疑與他素未謀面的年輕女子,導致兩人傷重不治。據了解,22歲女死者

香討一向對同性戀都偏負面,有d會員仲對今年11月gay games 相當反感

加埋呢個報導又點睇?

總係覺得兇手係識死者而只係死者唔認得,無啦啦斬一個唔識的人係好奇怪。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/突發/904896/荷里活廣場兇案-兩死者拍拖一個多月-原定與長輩吃生日飯慘遇害

2019 26000
2023 16000
東升西降
睇佢阿媽果樣
成個道友咁
都唔慌係咩好人

明明一單悲劇
一開口就鬧政府
係咩人心照啦

呢個黐線佬可能最憎就係TB打扮人士,呢個可能就係令佢跳掣嘅關鍵。

Rip

鶼鰈情深

26 歲女, 首先被偷雜~
22 歲女, 冇走左去...多次番去救佢~
都算有情有義~

去河李活, 又怎知去了鬼門關

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2023-6-3 21:31 發表

鑽石山荷里活廣場發生恐怖謀殺案件,39歲姓司徒、患精神病的疑兇,持刀狂捅兩名疑與他素未謀面的年輕女子,導致兩人傷重不治。據了解,22歲女死者

...
關gay咩事,你收皮,借機拉埋逼害同性戀泥講,你係會既人?

傻佬應對同性戀有敵意先動殺機

引用:
原帖由 man321man 於 2023-6-3 22:55 發表

點解吾斬鳩江交全!斬佢吾死都斬鳩佢C眼吖嘛?等佢一次可以多P!

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2023-6-3 21:31 發表

...
兩個同樣都係消費場所員工,平時見過咁多人,有可能唔覺意比人點咗相都唔知

引用:
原帖由 man321man 於 2023-6-3 22:55 發表

2條女黑衫黑褲無人敢救

引用:

條cctv片足以證明佢當時只係瞄準短髮,如果長髮冇返轉頭救人應該會冇事

引用:
原帖由 flopman 於 2023-6-3 22:31 發表

26 歲女, 首先被偷雜~
22 歲女, 冇走左去...多次番去救佢~
都算有情有義~
呢個年代,真係已經非常難得

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]