• 瀏覽: 7,108
  • 回覆: 37

另外俄軍又在行動當中擊毀至少2輛坦克和一些工程車輛

烏粉唔識又創作胡說八道
話烏軍係為左調動俄軍開闢新戰線
別爾哥羅德本來就有大批俄軍
調動個屁

引用:
原帖由 kim_12346 於 2023-6-3 16:46 發表

影片

另外俄軍又在行動當中擊毀至少2輛坦克和一些工程車輛

烏粉唔識又創作胡說八道
話烏軍係為左調動俄軍開闢新戰線
別爾哥羅德本來就有大批俄軍
調動個屁
好簡單嘅邏輯,你想擴大戰線分人哋嘅兵,你自己一樣要分兵。

實情個批係炮灰角色

智障烏粉依然公然撒謊
烏軍徵召十多輪動員兵是可以公開找到的資料
另外所謂“自由俄羅斯軍團”和“俄羅斯志願軍”本身就屬於領土防禦旅的序列
不學無術之餘還不斷自我編造謠言、捏造事實
必須予以打臉
看看這些烏粉是甚麼貨色

PS: 從入侵格賴沃龍那批所謂“俄羅斯軍團”的屍體上找到的證件查明全是烏克蘭人,烏粉依然撒謊聲稱全是俄羅斯人

奸邪妖獸一直弄虛作假。

太監蠢王系現場

引用:
原帖由 kim_12346 於 2023-6-3 18:28 發表

智障烏粉依然公然撒謊
烏軍徵召十多輪動員兵是可以公開找到的資料
另外所謂“自由俄羅斯軍團”和“俄羅斯志願軍”本身就屬於領土防禦旅的序列
不學無術之餘還不斷自我編造謠言、捏造事實
必須予以打臉
看看這些烏粉是甚麼貨色

PS: 從入侵格賴沃龍那批所謂“俄羅斯軍團”的屍體上找到的證件查明全是烏克蘭人,烏粉依然撒謊聲稱全是俄羅斯人
何解無乜血?被震死又咁接近呢?

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2023-6-3 22:32 發表

何解無乜血?被震死又咁接近呢?
他們有子彈傷痕有血染左啲起軍服,有的臉部披血,但明顯是俄羅斯軍人搬出嚟拍片。。。

和烏克蘭擺拍果啲真係兩回事。😑

咋都是頭部中彈呢???

根本就係送頭,北約高層策略非常不負責任

“開口埋口話人係狗,其實豬狗不如”

天天來討論區造謠撒謊的烏粉還有臉說這種話

引用:
原帖由 kim_12346 於 2023-6-4 18:26 發表

“開口埋口話人係狗,其實豬狗不如”

天天來討論區造謠撒謊的烏粉還有臉說這種話
不用努氣, 話烏克蘭會贏, 差唔多=黃人, 知道黃人係乜料, 就不用努氣了!

上次俄羅斯公布自由兵團死咗七十人,點知又翻新喎!

宜家自由兵團同俄羅斯州長直接傾交換戰俘,唔知點解呢?

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2023-6-5 12:17 發表

上次俄羅斯公布自由兵團死咗七十人,點知又翻新喎!

宜家自由兵團同俄羅斯州長直接傾交換戰俘,唔知點解呢?
翻乜野生?
你有證據證明上次果70人出現喺今次行動入面?
造夠謠未?

引用:
原帖由 kim_12346 於 2023-6-5 12:59 發表

翻乜野生?
你有證據證明上次果70人出現喺今次行動入面?
造夠謠未?
造謠者笑人造謠!

上次死果班係俄羅斯慣性演員,身上又冇血,件衫又乾淨又冇穿冇爛,臨時演員都係演員,要專業啲!

都話志願軍將會越來越多人加入喇,造謠者早兩日話俄羅斯已經消滅晒佢哋咁,講到真嘅一樣!

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]