• 瀏覽: 23,892
  • 回覆: 169
+23
美媒6月3日刊登烏克蘭總統澤連斯基(Volodymyr Zelensky)的訪問內容。他稱準備好發動反攻。他又說中國比俄羅斯更大、更強,中方能在實現和平方面

中國強大與否關你X事?
說好了既春季反攻,家陣六月都未開始。
等緊明年春天嗎?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/904875/稱烏克蘭準備好反攻-澤連斯基-中國比俄羅斯強大-籲制止克宮

投降是最好的選擇。

基於唔想普世價值禍害全球,中國逼於無奈站在俄方

.

關中國乜事,你自己刺激北極熊,自己攪掂。

引用:
原帖由 真面目 於 2023-6-3 16:38 發表

投降是最好的選擇。
條友唔似為國為民囉。
呢排週遊列國,四處騙錢騙武器。
果頭呃左英國既貧鈾彈,轉頭又話被每軍炸左。實情係點?留返大家無限聯想囉。
場仗未打完,佢已經做緊隱形富豪豪。

烏克蘭要與俄羅斯一決生死,不願意和談,咪向全世界表明意向囉,要反攻但又要中國制止俄羅斯迎戰,即係叫俄佬綁埋手腳任你砌啫,兩軍對壘,點可以有咁嘅要求㗎

引用:
原帖由 仔仔34567 於 2023-6-3 16:43 發表

有這么一群人,明明處在社會的最低層,卻有着統治者的思維,明明自己是吃着地溝油的命,卻操着中南海的心,他們兩手空空什么都沒有,卻覺得自己擁有整個國家,明明自己身上根..本就沒有皇室血脈,卻覺得自已已經位居東宮了,他們連自己的村支書都不敢罵,卻覺得整個東半球都歸自己管
他們保不住自己土地,保不住自己的財產,保不住自己的房子,保不住自己的工作,保不住自己的飯碗,保不住自己的學業,保不住自己事業,保不住 ...
有國才有家,國家穩定富強下就可以唔吃地溝油,國破家亡就草都無得食。

中國制止俄羅斯攻打烏克蘭,烏克蘭全力反攻,俄羅斯被打敗後,歐美集中火力攻打中國。澤連斯基果然「想得周到」。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2023-6-3 16:33 發表

美媒6月3日刊登烏克蘭總統澤連斯基(Volodymyr Zelensky)的訪問內容。他稱準備好發動反攻。他又說中國比俄羅斯更大、更強,中方能在實現和平方面

搵美國啦

即係話成個北約都唔夠俄羅斯強大

尾角大啲!吊你!

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2023-6-3 16:54 發表

烏克蘭要與俄羅斯一決生死,不願意和談,咪向全世界表明意向囉,要反攻但又要中國制止俄囉斯迎戰,即係叫俄佬綁埋手腳任你砌啫,兩軍對旅,點可以有咁嘅要求㗎
擺明前言不對後語。
標準騙徒。

柒頭司機用咀炮反擊

引用:
原帖由 仔仔34567 於 2023-6-3 16:43 發表

有這么一群人,明明處在社會的最低層,卻有着統治者的思維,明明自己是吃着地溝油的命,卻操着中南海的心,他們兩手空空什么都沒有,卻覺得自己擁有整個國家,明明自己身上根..本就沒有皇室血脈,卻覺得自已已經位居東宮了,他們連自己的村支書都不敢罵,卻覺得整個東半球都歸自己管
他們保不住自己土地,保不住自己的財產,保不住自己的房子,保不住自己的工作,保不住自己的飯碗,保不住自己的學業,保不住自己事業,保不住 ...
哈哈,你食咗藥未!?
抑或根本無看清楚整個世界?
活在井中,開心嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]