• 瀏覽: 97,571
  • 回覆: 11
  • 追帖: 2
+7
唉!咁講仲驚。。。。。

唔識都咁狼咁狠!!!!D痴線佬太恐怖!真係連街都唔出?!

引用:
原帖由 Tsundis 於 2023-6-3 00:21 發表

如真不認識,我真更加驚,以後去嗰個商場好大陰影
點避!一出門口你就唔知誰痴線!

宜家出街就算俾人激親,大家都要忍得就忍,你點知佢係咪癲架?!連唔識嘅都咁!

引用:
原帖由 Tsundis 於 2023-6-3 00:43 發表

愈諗愈驚,呢類案有機會有模仿犯,帶把縮骨遮有冇用 
佢係後面插咗,你都咩咩拉!除非有後眼!

引用:
原帖由 Tsundis 於 2023-6-3 00:45 發表

坐地鐵間中一定遇到,企係月台自問自答,我多數等下一班車
我有次行海濱,迎面有條傻佬都話我拉!惟有自己快步走,避!

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2023-6-3 00:47 發表

思想走向極端,全世界都有呢d計時炸彈
D傻佬同佢講,業隨身的佛偈佢都唔會明

引用:
原帖由 Tsundis 於 2023-6-3 00:49 發表

問題係嗰到係好多人既轉車地點,好多時會入去行個圈再轉車,包括我,我真有d 驚左,雖然多只行一、二樓。個袋放樣野起碼安心少少?
淘番件避彈衣可能有用D,認真

引用:
原帖由 Tsundis 於 2023-6-3 00:53 發表

繼首都後,人人擔心自己樓下有冇人拆過牆,現在又要擔心樓上樓下有冇精神病患者,香港人口咁密集,點樣處理呢班人?好多可能醫緊,更多可能冇去醫 
2月大埔嗰單,仲消化緊!宜家又來多單!唉!真的個個都要睇精神科了!

引用:
原帖由 andykof 於 2023-6-3 01:10 發表

你有冇睇片架....條白卡隨機從背後直插三十幾刀,刀刀致命。
你有冇睇人講野!唔識都係咁呀!睇清楚先好醒拉!

引用:
原帖由 倣肆可樂 於 2023-6-3 01:32 發表

警方話死者同個兇手唔認識,即系隨機殺人。但系從個施襲程度睇插咁多刀,完全系有目的性同仇視落手。如果隨機殺人,好少會向同一個受害人落咁多刀,正常系插幾刀之後就會揾第二個受害人施襲。當然如果有精神病就好難判斷到佢嘅行為
可能之前俾類似的打扮,衣著嗰D侮辱過?如果唔係點會置諸死地咁

引用:
原帖由 manhong1128 於 2023-6-3 01:51 發表

正常你同你朋友一齊,你朋友被人插緊刀,你會拔足逃走?

講就兇狠… 做就……
個朋友的確好夠義氣!未必人人做得到。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]