• 瀏覽: 68,241
  • 回覆: 368
+8
引用:
原帖由 飛劍龍 於 2023-6-2 23:13 發表

鋪定路扮癲入青山, 搏唔駛坐監?
青山係一世都冇得返出嚟,終身都仲有得假釋

反性別人類

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2023-6-2 23:27 發表

坐監會被人恰
坐監先唔會俾人恰呀,條癲佬發癲冧兩件,你恰佢你加監,佢發癲就只係轉水飯房,加上好多人其實唔係判好多碌,個癲佬呢世都出唔到去,咁點會咁笨實去惹隻癲狗?

入青山班院友就鬥癲,佢入到去個戰鬥力係點真係好難講,大家都揸白卡冧友都唔會出事。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2023-6-2 23:10 發表

鑽石山荷里活廣場發生恐怖謀殺案,兩女子遭光頭疑兇以刀狂捅身亡。消息指,39歲疑兇懷疑曾經向精神科醫生求醫,警方正調查他有無精神問題,以及與
如果喺某地方發生,應該會亂槍掃射

...
好似話男的住慈雲山,有精神病,與兩女不認識

一早睇醫生話自己精神病, 出咗證明就可以開工, 高智型罪犯

引用:
原帖由 假如白滑的獅子 於 2023-6-2 23:51 發表

睇新聞啦
假架D新聞 !

白粉信唔過

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2023-6-2 23:10 發表

鑽石山荷里活廣場發生恐怖謀殺案,兩女子遭光頭疑兇以刀狂捅身亡。消息指,39歲疑兇懷疑曾經向精神科醫生求醫,警方正調查他有無精神問題,以及與
如果喺某地方發生,應該會亂槍掃射

...
疑凶同京京有相同特徵⋯⋯光頭,精神病,殺人為楽⋯⋯

引用:
原帖由 前面契帝 於 2023-6-3 00:02 發表

假架D新聞 !
警方正準備開記者會,睇啦!
Youtube 直播頻道:
https://www.youtube.com/watch?v=N4QuuLbGNcw

引用:
原帖由 有效橢圓的秋葵 於 2023-6-3 00:00 發表

一早睇醫生話自己精神病, 出咗證明就可以開工, 高智型罪犯
通常精神病人,是高智商,你諗唔到佢點出牌

引用:
原帖由 前面契帝 於 2023-6-2 23:33 發表

好大可能癡線佬,病發作.
如果真係無差別剎人就真係好恐怖

引用:
原帖由 mingtak75 於 2023-6-2 23:58 發表

你估仲有呢啲咩!
性罪犯會被人玩殘, 唔係咩?

引用:
原帖由 touya08 於 2023-6-3 00:03 發表

如果真係無差別剎人就真係好恐怖
兇手出刀前,同長髮女,曾經係面對面,
如果係相識,長髮女應該認得個男人.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]