• 瀏覽: 68,280
  • 回覆: 368
+8
引用:
原帖由 LauLQ 於 2023-6-2 23:39 發表

白衣人係元朗搭錯車出左鑽石山,見到有人著黑衫就斬落去。  好得人驚。
食葯喇

引用:
原帖由 freemind1 於 2023-6-2 23:40 發表

情殺可能性大的,隨機殺人好少落咁多刀,怨恨好大,而且長髮女似同兇徒認識,因初初兇徒冇對佢襲擊,到佢要拖走死者時,兇徒先發狂追佢,光頭佬似乎不滿。
如果傳媒同警方要我揀一方相信,我一定信警方,無必要呃你

引用:
原帖由 mega-box 於 2023-6-2 23:48 發表

白卡真係無敵....
如果係大陸就打靶, 係美國就擊斃,
反而係香港重要養條白卡佬一世.....
系內地呢條友一早比人用鐵連鎖住,邊似香港甘自由自在,仲可以學呢度吾少網友甘日日上來放屁,比人串兩串又有版主撐佢

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2023-6-2 23:10 發表

鑽石山荷里活廣場發生恐怖謀殺案,兩女子遭光頭疑兇以刀狂捅身亡。消息指,39歲疑兇懷疑曾經向精神科醫生求醫,警方正調查他有無精神問題,以及與
如果喺某地方發生,應該會亂槍掃射

...
走左咁多社工唔夠人手喇🤷

引用:
原帖由 sowina 於 2023-6-2 23:50 發表

冇諗過今次記者竟然真係老作到離晒罩,香港傳媒對自己要求可唔可以高返少少?
其實系香港人自己天真姐,兩個女既不省人事,男既呆若木雞,甘記者何來收到風呢?甘咪老作咯

引用:
原帖由 ywannal 於 2023-6-2 23:54 發表

個商場… 以後人流應該受影響
香港人,過多一頭半個月老豆姓乜都吾記得啦,之前咪個撚個又唔飲維他奶又吾食譚仔既,而家呢!

引用:
原帖由 lukjoel 於 2023-6-3 00:03 發表

通常精神病人,是高智商,你諗唔到佢點出牌
覺得佢高智商其實因為佢自己都吾知自己下一半想點,你無發現好多時佢哋企系馬路都吾知行邊個方向咩

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2023-6-3 00:20 發表

都這樣說,香港目前需要是 " 老人院" 及 "精神病院 "。  
早系03年空群反23時已知香港好多精神病患者

引用:
原帖由 丫巴癲 於 2023-6-3 10:01 發表

走左咁多社工唔夠人手喇🤷
有國安法
保香港繁榮穩定

引用:
原帖由 一家團聚 於 2023-6-3 00:34 發表

咁樣太恐怖啦!

你話情殺仲有個目標對象,癲佬殺人,點知明日會唔會有一、兩個係身邊出現。

香港甘自由自在無皇管,呢一日遲早都到

之前又話情殺

引用:
原帖由 wang8699 於 2023-6-3 00:36 發表

隨機斬人 只怕之後有人仿效
所以我一直都話對付暴徒一定要美國標準即場射殺

引用:
原帖由 口腔花色核心 於 2023-6-3 00:38 發表

係有精神病2019年立立亂一早發作左啦!
你又知佢無發作,可能已經參與私了,不過無打死人姐

引用:
原帖由 paoon 於 2023-6-3 10:12 發表

有國安法
保香港繁榮穩定
可唔可以唔好乜都賴國安法呢?

白卡曱甴lunch哥啲朋友?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]