• 瀏覽: 6,111
  • 回覆: 20
現在地球上只有一個國家還敢想一下與中國開戰,但是美國已經有心無力了。

國家在開戰前第一個要計算的是軍事工業制造能力,中國鋼產量10億噸,美國只有5000萬噸,是中國的20分之一。其它配套產業更是差得遠了。

現在美國的海空裝備已經老舊,再加生產能力太弱,美國根本不能與中國開戰,必敗無疑。

中國加緊海空軍擴充,與美國差距不斷加大,中國軍力碾壓美國,美軍怎敢妄動呢?

咁講法,除非唔打1打就係致命攻擊,地球消失2個大國。

引用:
原帖由 大有爺 於 2023-6-2 16:39 發表

咁講法,除非唔打1打就係致命攻擊,地球消失2個大國。
美國是唯武器國家,現在武器不如人(055、j20),是絕不敢冒險的,所以大可放心。
擦槍走火也不會發生,南海撞機也不過是賠錢算數。

夠膽打就唔洗周圍乞人幫拖啦

外國成班白痴二世祖當政,食老本,距亡國不遠矣。

引用:
原帖由 AI控制員1號 於 2023-6-2 17:56 發表

外國成班白痴二世祖當政,食老本,距亡國不遠矣。
亡國不至於,變窮變弱是難逃脫的。

引用:
原帖由 Retired2019 於 2023-6-2 17:35 發表

夠膽打就唔洗周圍乞人幫拖啦
拉人幫拖是無用的,沒人會為美國賣命。

引用:
原帖由 真面目 於 2023-6-2 19:01 發表

拉人幫拖是無用的,沒人會為美國賣命。
烏佬咪為美狗賣命,為左親美攪成咁。

引用:
原帖由 大有爺 於 2023-6-2 19:18 發表

烏佬咪為美狗賣命,為左親美攪成咁。
烏佬為自己,幫拖的是美帝,主客要搞清楚。

引用:
原帖由 真面目 於 2023-6-2 19:52 發表

烏佬為自己,幫拖的是美帝,主客要搞清楚。
北約唔死心不息東擴,引有烏仔加入,俄羅斯就唔會出手,人地本是1家,你覺得冇外內推波助瀾?

引用:
原帖由 真面目 於 2023-6-2 15:30 發表

現在地球上只有一個國家還敢想一下與中國開戰,但是美國已經有心無力了。

國家在開戰前第一個要計算的是軍事工業制造能力,中國鋼產量10億噸,美國只有5000萬噸,是中國的20分之一。其它配套產業更是差得遠了。

現在美國的海空裝備已經老舊,再加生產能力太弱,美國根本不能與中國開戰,必敗無疑。

中國加緊海空軍擴充,與美國差距不斷加大,中國軍力碾壓美國,美軍怎敢妄動呢?
咁就快d打台灣番黎啦!

太監豬王話,有呆娃1450精騙,尾巴一定贏

老尾只會打比牠弱好L多中小國家, 擁核國牠絕不會去碰, 佢好九錫身, 只會叫馬仔去送死🤣🤫🤭😁

引用:
原帖由 derbi 於 2023-6-2 20:19 發表

咁就快d打台灣番黎啦!
大陸近40年發展一日千里,打台灣又得不償失,所以一直拖,就是這樣。

引用:
原帖由 AI控制員1號 於 2023-6-3 09:53 發表

大陸近40年發展一日千里,打台灣又得不償失,所以一直拖,就是這樣。
重有1樣主要因數,係軍力上唔級得人,毛主席話齋,唔打冇把握的仗。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]