• 瀏覽: 57,023
  • 回覆: 406
+9
本主題由 Zzlaz 於 2023-6-1 16:56 使用 高亮卡
「邊有咁大隻蛤乸隨街跳」,想要坐得舒適便要付費升艙!不過日前內地就有男子在飛機起飛前,以照顧79歲的師傅為由,強留商務艙,又質疑「這個地方

原文網址: 賴死唔走!內地漢強留商務艙稱照顧79歲師傅:沒人我不可以坐嗎? | 香港01 https://www.hk01.com/article/903669?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

想要坐得舒適便要付費升艙 
希望版主唔好話我違規啦

附合國情啦

空服員系統性岐視中國人

引用:
原帖由 walkera2006 於 2023-6-1 08:19 發表

空服員系統性岐視中國人
黃毓民涉坐霸王頭等東鐵  

有暖心故事

引用:
原帖由 愛港愛爽VV 於 2023-6-1 08:15 發表

附合國情啦
你認為14億人無人會咁做?
你又以為歐美唔會發生?我去歐洲坐內陸商務就見過!

引用:
原帖由 montejo 於 2023-6-1 08:29 發表

人地無講"認為14億人無人會咁做",又無講"以為歐美唔會發生" 😂
好好奇你做咩無啦啦乩童上身咁款😂

無錢就唔好扮四條,仲要惡到出手

沒人我不可以坐嗎?火葬埸無人用果時你唔去用下?

引用:
原帖由 montejo 於 2023-6-1 08:29 發表

高汁嘅「港人」咪一樣
坐飛機成日想貪小便宜屈升級服務
俾少少錢就當自己啱晒做皇帝
衣d  先係「港人」價值
前兩日先有個港女去半島食「廚師發辦」,想屈個廚師有新冠要求酒店退款

今次真係可以話 Who is dog?

有冇道歉先

又係01,專拎某些大陸人衰野黎講,以圖抹黑整體國民既形象。可以放長雙眼,睇下呢份報紙可以係香港行幾耐。

垃圾人無錢唔好搭飛機啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]