• 瀏覽: 16,765
  • 回覆: 78
+5
本主題由 YanNessIsMe 於 2023-6-1 11:11 移動
現年60歲的功夫皇帝李連杰早年宣佈患上甲狀腺亢進症,而淡出幕前養病。他也有不時在社交平台分享近況,從他在今年1月上載的相片中所見,他精神奕奕兼滿頭黑髮,似乎可以打消其身體出現問題的傳聞? 在網上的近照

細個好鍾意睇佢啲戲人老左無計!

新聞來源連結:
https://topick.hket.com/article/3537695/?r=mcsdfb&mibextid=Zxz2cZ

有病

引用:
原帖由 boy888 於 2023-5-31 18:57 發表

現年60歲的功夫皇帝李連杰早年宣佈患上甲狀腺亢進症,而淡出幕前養病。他也有不時在社交平台分享近況,從他在今年1月上載的相片中所見,他精神奕奕兼滿頭黑髮,似乎可以打消其身體出現問題的傳聞? 在網上的近照
黃飛鴻

引用:
原帖由 boy888 於 2023-5-31 18:57 發表

拍殺手之王,個樣都好殘

利智大食

去了美國呢啲鬼國住, 風水空氣都唔好.

佢跟左藏傅佛教多年(達賴喇嘛/雙修)

晚年仲去老尾吸妖氣
好正常

好多年前的照片

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-5-31 19:02 發表

有病
唔出奇,後生時太搏命了。

引用:
原帖由 楚曉 於 2023-5-31 19:09 發表

宜家新加玻藉,不過好似話想申返中國國藉,兩次定三次都被拒絕

執頭,箍手,轉腰馬!
你地班友做一百次俾我睇

當年令狐聰溝東方不敗

天下風雲出我輩,一入江湖歲月催,王圖霸業談笑間,不勝人生一場醉

當年何等英雄氣概?

我想他而家感受甚深

而家好似仲後生過2018年既?多頭髮左?

再鋒利嘅刀都有生鏽嘅一日

引用:
原帖由 楚曉 於 2023-5-31 19:09 發表

係,佢唔去美國,應該唔會而家中晒病回來
吳京這點比佢叻

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]