• 瀏覽: 6,294
  • 回覆: 13
國泰服務人員文化粗鄙,見識淺薄,仲以西狗嘅低等狗話為主,唔熟上等天朝人語言,根本唔配服務各位天朝人同深愛天朝嘅藍人。
一於抵制國泰,罷搭國泰,等佢執笠再重建一間將天朝奉為上帝,服務世界第一,絕不歧視任何語言嘅航空公司。

利申:唔覺得國泰空姐西面,服務差,有歧視,所以鍾意搭,吹咩?

有得揀真係唔搭國泰,問題係國泰一家就霸佔香港75%航線,好多時係冇得揀,希望政府做野

而且呢個唔係愛唔愛國既問題,而係國泰由地勤到空服真係特別臭串

引用:
原帖由 starr 於 2023-5-29 21:38 發表

有得揀真係唔搭國泰,問題係國泰一家就霸佔香港75%航線,好多時係冇得揀,希望政府做野

而且呢個唔係愛唔愛國既問題,而係國泰由地勤到空服真係特別臭串
你自己要求多咪覺得人地臭串
我搭過咁多次都覺得佢地好正常冇西面

引用:
原帖由 唔想知道你個名 於 2023-5-30 00:03 發表

你自己要求多咪覺得人地臭串
我搭過咁多次都覺得佢地好正常冇西面
國泰啲空姐幾好架,我用微型cam影佢仲問我飲唔飲餐前酒,我會繼續影同坐

引用:
原帖由 starr 於 2023-5-29 21:38 發表

證明你廢囉
有本事就買架私人飛機
從此以後都唔使睇國泰空姐面色做人

引用:

你叫政府做野
者係政治干預私人企業
咁仲唔嚇怕晒D員工?

用番樓主講嘢思維、你既然咁唔中意中國香港、點解仲唔滾出中國香港?

試下唔比佢哋去日本

引用:
原帖由 唔想知道你個名 於 2023-5-29 21:16 發表

國泰服務人員文化粗鄙,見識淺薄,仲以西狗嘅低等狗話為主,唔熟上等天朝人語言,根本唔配服務各位天朝人同深愛天朝嘅藍人。
一於抵制國泰,罷搭國泰,等佢執笠再重建一間將天朝奉為上帝,服務世界第一,絕不歧視任何語言嘅航空公司。

利申:唔覺得國泰空姐西面 ...
樓主嘛係正宗既黃畜思維囉,唔鐘意國民教育呀?推翻政府囉,唔意"送中"呀,唔想被"送中"呀,暴動囉
唔鐘意異見者呀,私了佢囉! 永遠不會對事不對人

日日係到混淆視聽, 引喻失義,覺得自己好能有智慧,但事實上就係比人賣咗幫手數錢既ON9仔

所以國泰炒人都一樣炒得好, 唔鐘意大陸人咪唔好係國泰工作

引用:
原帖由 閒人清風 於 2023-5-31 06:15 發表

用番樓主講嘢思維、你既然咁唔中意中國香港、點解仲唔滾出中國香港?
人地要留低奶共嘛,得唔得呢?

引用:
原帖由 烈火雄雄 於 2023-5-31 20:10 發表

人地要留低奶共嘛,得唔得呢?
黃撚一向慣技、叫人抵制呢樣嗰樣。自己又要賴死留係度。

主題標籤 #國泰
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]