• 瀏覽: 15,937
  • 回覆: 100
壹傳媒創辦人黎智英與他旗下的3間公司,涉違反《港區國安法》,被控勾結外國勢力罪。黎早前申請終止聆訊,指政府阻撓他聘用英國御用大律師Timothy

依家啲法官才是做實事 的 最好玩到肥佬黎破產

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/902866?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

終止係香港審理,改為送返大陸審!

未到忠嬸,忠嬸先係外國勢力契家婆吖嘛

引用:
原帖由 siuhung 於 2023-5-29 16:17 發表

直接打靶

肥老泥想得真美。

引用:
原帖由 siuhung 於 2023-5-29 16:17 發表

滿足到辯方既期望又可以另到荔生有適當既懲處

今日真理都坐咗喺度, 睇吓邊個含撚

喺美國,日本,新加坡犯咗勾結外國勢力國家安全法,都可能判死刑! 喺香港最多係咪坐監就算?

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2023-5-29 16:38 發表

直接打靶
唔好

我希望肥黎長命百二歲架

其實應該唔關佢事
佢上頭老闆美國
要佢不斷炒作,引起大家關注
咁樣西媒同西方國家,至可以妖魔化香港同中國
呢啲就係肥佬剩餘價值

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2023-5-29 18:31 發表

唔好

我希望肥黎長命百二歲架
百二歲仲要周身病痛

不能讓他逃脫,否則香港會再次大亂。

引用:
原帖由 sokwokwai 於 2023-5-29 18:38 發表

不能讓他逃脫,否則香港會再次大亂。
吾好甘傻啦,而家黃狗疴尿都無力,已經無殺傷力

肥佬條仆街真係天真到咁?以為申請停止審理就可以甩身?有冇白痴啲呀? 可以終止審理嘅,即刻送返大陸打靶咪唔駛審囉!好唔好吖,願唔願意吖?

引用:
原帖由 9big 於 2023-5-29 16:16 發表

壹傳媒創辦人黎智英與他旗下的3間公司,涉違反《港區國安法》,被控勾結外國勢力罪。黎早前申請終止聆訊,指政府阻撓他聘用英國御用大律師Timothy

依家啲法官才是做實事 的:sm ...
佢多數去畢經審同踎到去世

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]