• 瀏覽: 20,905
  • 回覆: 114
  • 追帖: 1
+2
黃大仙慈正邨今日(28日)上午9時許發生懷疑有人注射藥物自殺案件。警方接獲25歲姓蘇女子報案,指同住於慈正邨正和樓的27歲胞姊,懷疑注射藥物企圖

消息稱,27歲女事主為香港兒童醫院護士,與父母及胞妹同住在案發單位,她與胞妹共用間房,分睡上下格床。胞妹昨日(27日)傍晚約6時見到事主在上格床睡覺,當時沒有任何異樣。惟至今早9時許,胞妹入房喚醒姊姊時,發現她嘴唇呈紫色及不清醒而報案,事主送院搶救後不治。

警方調查後,在事主身上發現注射藥物的針孔,並在床上發現大量用過針筒及麻醉用的藥物。經調查後,得知事主約一個月前與男友分手,其後心情欠佳,但沒有透露有尋死念頭。案件初步沒有可疑,警方將案列作自殺案處理。

做護士薪高糧準福利好, 大把男人爭住要啦! 使乜為一條契弟放棄全世界!?  
RIP

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/902659/珍惜生命-27歲兒童醫院女護手插針筒亡-床遺麻醉藥物及用過針筒

愛惜生命!

冇計, 黑醫護多仆街渣男, 呢個在黑暴時都已知係班黑護仲痴心班死曱甴渣男, 冇計, 

rip

引用:
原帖由 jumboleung 於 2023-5-28 22:10 發表

愛惜生命!
死咗啦, 仲叫佢愛惜生命

27碎, 又係那個年齡層, 應該都係識埋嗰類所致, 

為呢D渣男去死??
好心班港女咪咁白痴啦!
港女要認清, 要你的未婚就交隻豬俾佢的唔係好男人, 
你咁就交俾佢的, 你就真係豬

咁蠢

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-5-28 22:08 發表

黃大仙慈正邨今日(28日)上午9時許發生懷疑有人注射藥物自殺案件。警方接獲25歲姓蘇女子報案,指同住於慈正邨正和樓的27歲胞姊,懷疑注射藥物企圖

...
"做護士薪高糧準福利好, 大把男人爭住要啦! "

你試吓咁同班港女講, 我諗佢地即刻彈句
想食軟飯, 行開D

都有份 

(呢句俾kwok兄啟發的 )

但真係好可惜囉, 27碎, 人生大展鴻圖之時, 天下風雲就應係由佢地主宰, 

但咁就自盡為情咁小事都要自盡, 太唔尊重自己囉

女人係上帝賜予男人的最寶貴的寶物, 
做男人真係要好好珍惜女人囉

但而家見一隻二隻女人自盡, 而的男生真係好渣囉

關關雎鳩,在河之洲。窈窕淑女,君子好逑。 參差荇菜,左右流之。窈窕淑女,寤寐求之。 求之不得,寤寐思服。悠哉悠哉,輾轉反側。

這種追女仔方法才是人生最高享受, 

但而家班渣男, 一黎捉條女係咁造愛, 又落藥又用晒玩具, 係咁糟蹋女生, 根本唔係愛, 係虐待, 破壞晒追女仔的詩情畫意

又一個因為男人而死的!
上次都有!葵涌女醫生!

各位女仕,有乜唔開心可以搵我傾!

@綠腳趾@masatse009

真係好可惜點解唔試吓做壯士,未必要死

做女人要自愛,冇愛情其實好閒,最緊要自己有命,仔死仔還在,下個更可愛

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2023-5-28 22:40 發表

又一個因為男人而死的!
上次都有!葵涌女醫生!

各位女仕,有乜唔開心可以搵我傾!
其實打俾差人係最好的, 佢起碼一知就會派出專家來幫你, 如跳樓仲會攞定氣墊. 

成隊人來care 你, 賓虛咁場面, 仲好意思死?

引用:
原帖由 開心大少奶老公 於 2023-5-28 22:42 發表

@綠腳趾@masatse009

真係好可惜點解唔試吓做壯士,未必要死
係喎怎解 佢兩位仲唔出現0既??佢地通常例必出場, 出場必早

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-5-28 22:14 發表

冇計, 黑醫護多仆街渣男, 呢個在黑暴時都已知係班黑護仲痴心班死曱甴渣男, 冇計, 

rip
完全同意 曱甴下場悲慘。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]