• 瀏覽: 8,294
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2023-5-29 14:24 移動
擁有1,496萬粉絲嘅內地網紅何丹彤,昨日(27日)在社文網上載了1分鐘長的影片,立即引起極大的回響!片中可見何丹彤剛與

歐美現在根本就亂過亂世佳人,香港市民有邊個唔鍾意香港嘅隨便走,好行夾唔送啦!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0528_00862_001.html

順應天命而盡力為 ,凡事做人不問良心莫問鬼神 ,
只要努力定能找到自己的一片天空

我們的煩惱本空,罪業本無自性,識心寂滅,沒有妄想動念處,就是正覺,就是佛道。
如果能夠保持一顆平實不亂的真心,佛性當下就會開顯。
東毒原意大陸人大過張揚。

是否自編、自導、自演。  

引用:
原帖由 mickyhon 於 2023-5-28 21:07 發表

擁有1,496萬粉絲嘅內地網紅何丹彤,昨日(27日)在社文網上載了1分鐘長的影片,立即引起極大的回響!片中可見何丹彤剛與

歐美現在根 ...
真的嗎?

歐洲周街都係賊

歐洲經濟差,中國旅客是打劫主要目標。竟然在此時候去法國高調購買奢侈品,這位網紅是不是為了流量,連自己的人身安全也不顧?

引用:
原帖由 ICE 於 2023-5-28 22:23 發表

報警吧
歐洲報警無用架……d警察耍你唔想落案叫你去揾領事館,親身經歷要發老皮先肯落案(旅遊保險因要落案紙)

引用:
原帖由 sokwokwai 於 2023-5-28 23:14 發表

歐洲經濟差,中國旅客是打劫主要目標。竟然在此時候去法國高調購買奢侈品,這位網紅是不是為了流量,連自己的人身安全也不顧?
你即係一向知道中國人去歐洲危險不宜旅行? 老作呀? 冇聽過有咁危險, 正常人去旅行去歐洲應該相對安全, 你咁講, 歐洲國家未必同意…不過的確要小心…

引用:
原帖由 win888 於 2023-5-28 23:22 發表

你即係一向知道中國人去歐洲危險不宜旅行? 老作呀? 冇聽過有咁危險, 正常人去旅行去歐洲應該相對安全, 你咁講, 歐洲國家未必同意…不過的確要小心…
歐洲國家最多賊

所以 點解 講產 黃💩甲 嚮往 所X謂  豉油  文煮  地方  都唔敢吹噓 移去 老法 老尾  嗰邊只會當  黃💩甲 為目標   嚇到佢哋瀨尿瀨💩    🥱

啲人都唔洗做, 得聞出街GTA一番

為 左 流 量 可 以 去 到 幾 盡 .

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]