• 瀏覽: 16,597
  • 回覆: 117
德國國防部發言人上周六(27日)證實,收到烏克蘭提出援助金牛座巡航導彈的要求,但拒絕透露細節及成事可能。導彈射程500公...

烏克蘭越來越獅子開大口,遲些會否連核武都會開口要求提供!?

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 0528_00992_001.html

點解唔問美爹攞,反而去德國佬行乞,,,,

烏黑蘭 真係被俄軍打到 傻很咗,索遠程導彈咁大貪喎,德國肯比嗎?烏雞一射,俄佬實用核彈回敬,到時邊個國家送導彈就聽孭鑊,德國會唔會咁硬膠呀?

引用:
原帖由 kkyan_hk 於 2023-5-28 19:20 發表

幫美爹掏空歐洲,使歐洲無法實行馬克隆提倡的建立歐洲軍。

夠膽射先講啦

引用:
原帖由 siuhung 於 2023-5-28 19:26 發表

烏黑蘭 真係被俄軍打到 傻很咗,索遠程導彈咁大貪喎,德國肯比嗎?烏雞一射,俄佬實用核彈回敬,到時邊個國家送導彈就聽孭鑊,德國會唔會咁硬膠呀?
司機,周圍行乞

澤連狗胃口越嚟越大.

烏克蘭加油
我地香港人支持你 
Stand with ukraine! 

引用:
原帖由 mooska1825 於 2023-5-28 20:05 發表

烏克蘭加油
我地香港人支持你 
Stand with ukraine! 
Sorry!你自己支持咋!我都係香港人,but 我唔支持,唔好用香港呢個名去做代表。

重申:支持白皮鬼打鬼,繼續打,打死晒佢最好

引用:
原帖由 kkyan_hk 於 2023-5-28 19:20 發表

邊敢勒索老美!

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-5-28 19:11 發表

德國國防部發言人上周六(27日)證實,收到烏克蘭提出援助金牛座巡航導彈的要求,但拒絕透露細節及成事可能。導彈射程500公...

烏克蘭越來越獅子開大口 ...
司機似係撚化緊歐豬

自取滅亡!

歐洲仲要衰多100年

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]