• 瀏覽: 26,992
  • 回覆: 361
  • 追帖: 1
+12
本主題由 YanNessIsMe 於 2023-5-28 18:33 移動
引用:
原帖由 黑草羊 於 2023-5-28 18:54 發表

長者/小童半價
i see, 咁嚴正執法好正常

引用:
原帖由 paoon 於 2023-5-28 18:21 發表

乘搭港鐵需要令足車資,網上近日流傳一段影片,指4名內地女子乘搭港鐵時因購買了「特價票(特惠單程票)」,被職員發現並報警處理,提醒「大家千萬

"內地網民批港鐵針對"
咁幾多個內地網民? 10個定百個? 知法犯法,起內地要接受再教育
標題黨搞分化

又乳滑了

引用:
原帖由 paoon 於 2023-5-28 18:21 發表

乘搭港鐵需要令足車資,網上近日流傳一段影片,指4名內地女子乘搭港鐵時因購買了「特價票(特惠單程票)」,被職員發現並報警處理,提醒「大家千萬

炒咗報警嗰位黨鐵職員先再講啦🤷🏼‍♂️不識大體🤷🏼‍♂️🖕🏽仲有嗰幾位警員都要停職查辦啦🤷🏼‍♂️應該拉嗰位職員嘛🤷🏼‍♂️叫佢向嗰四位小老板跪地道歉就差唔多🤷🏼‍♂️

好心整個煲冬瓜AI機械人出來服務同胞啦

如果冇買飛搭輕鐵會唔會又報警?

狗頭超仲唔譴責港鐵?

係歐洲坐鐵比捉到仲大鑊

香港01不如改名做香港紅書啦

要講法律/規矩既時候,皇族會同你講人情/包容/同理心

到要講人情既時候就會同你講法律架啦

呢啲嘢日日都發生緊

犯法就要法治!
但PK  HK01又想搞分化!

引用:
原帖由 waiwaid 於 2023-5-28 19:01 發表

"內地網民批港鐵針對"
咁幾多個內地網民? 10個定百個? 知法犯法,起內地要接受再教育
標題黨搞分化
非常同意

引用:

又歧視你祖宗?

香港拘留所真係好,被拘留人士仲可以上網在香討開帖。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]