• 瀏覽: 46,742
  • 回覆: 345
  • 追帖: 1
+7
昨午(27日)12時許,九龍灣德福廣場一期的扶手電梯上,一名24歲女子懷疑被一名男子偷拍裙底。期間,多名市民不值其所為上

咁都俾你捕捉到呢一幕

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20230528/bkn-20230528103842603-0528_00822_001.html

螳螂捕蟬

其實係人都知裙底無野睇,就算個女仔唔小心入左人鏡都唔駛咁大反應啊!?

引用:
原帖由 siuroy123 於 2023-5-28 11:30 發表

昨午(27日)12時許,九龍灣德福廣場一期的扶手電梯上,一名24歲女子懷疑被一名男子偷拍裙底。期間,多名市民不值其所為上

咁都俾你捕捉到呢一幕

新聞 ...
條偷拍狗仲話自己被成班人非法襲擊,話無啦啦後面有成班人追打佢

附件

IMG-20230528-WA0061.jpg(59.74 KB)

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-5-28 11:40 發表

其實係人都知裙底無野睇,就算個女仔唔小心入左人鏡都唔駛咁大反應啊!?
咪係, 係九龍灣當然要效法九龍灣壯士

都冇嘢睇 真係唔明有咩好拍

明目張膽!

引用:
原帖由 siuroy123 於 2023-5-28 11:30 發表

咁都俾你捕捉到呢一幕

新聞 ...
佢影人, 人影佢, 真係捉到正一正, 影佢果條友真好野

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2023-5-28 11:34 發表

螳螂捕蟬
形容得好貼切....
犯人捕捉可以落手犯案既一瞬間....
拍攝者亦捕捉到犯人落手犯案既一瞬間。
真係螳螂捕蟬黃雀在後!

引用:

咁能大反應為乜?

引用:

咁都俾你捕捉到呢一幕

新聞 ...
個位咁開揚 喺度偷拍 呢條真係戇鳩仔 抵佢俾人捉啦

如果拉大賊/詐騙徒咁熱心就好

做到咁出面😅

引用:

咁偷拍裙底是否犯法嚘?

其實真心覺得on9,有乜好睇?同著泳衣冇分別,去泳池海灘睇到唔睇啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]