• 瀏覽: 41,667
  • 回覆: 248
+7
人權組織國際特赦組織今日稱一名維吾爾族學生於本月10日,由韓圍抵達香港後,疑在本港機場遭內地警方帶走。港府發言人晚上表示,紀錄顯示該名人士

呢隻割制突瀉組織係NGO [no good organization]根本係美畜嘅走狗!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/902427/港府指失蹤維吾爾族學生並無入境-要求國際特赦組織就指控道歉

國際特赦組織只負責做謠抹黑,不負責澄清事實。

收美狗錢自然要替美狗吠

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-5-27 23:03 發表

人權組織國際特赦組織今日稱一名維吾爾族學生於本月10日,由韓圍抵達香港後,疑在本港機場遭內地警方帶走。港府發言人晚上表示,紀錄顯示該名人士

...
突瀉組織每次作文出錯都係當冇事!下次作文再屈過。
乜嘢叫要貝戔,大家都清楚。

根本呢個咩突瀉組織每次講古仔, 都當睇星爺D戲就算.

都話老尾玩老屈啦

引用:

...
又想老屈

引用:

...
垃圾01“韓圍“喺邊樹黎啊!

求其話佢入咗境失蹤?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-5-27 23:15 發表

都話老尾玩老屈啦
屎忽鬼嚟

可能偷渡入境,或被脅持入境,是但啦,總之要老屈被中國警方帶走

仲話人權監察,真係監條 L

幾個星期前咪有個帖講:「國際特赦組織使用AI生成照片為哥倫比亞示威配圖捱批」囉,佢老美 d NGO,造謠抹黑已是常態!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-5-27 23:18 發表

仲話人權監察,真係監條 L
有名你叫淫權奸賊

可能係AIP圖

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]