• 瀏覽: 53,618
  • 回覆: 412
+28
「世界人口綜述」組織日前公布2023年全球平均智商排名,前10名中有6名是亞洲國家或地區,當日香港排第四,中國大陸排第五,新加坡排第三

統計結果顯示,菲人智商特低,以後港人唔好責怪工人了,天生的

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1927344/即時-國際-全球智商日本排第一-香港第四-菲律賓低於均值觸發政府檢討

really 

引用:
原帖由 人之初大大 於 2023-5-23 08:53 發表

「世界人口綜述」組織日前公布2023年全球平均智商排名,前10名中有6名是亞洲國家或地區,當日香港排第四,中國大陸排第五,新加坡排第三

睇呢屆總統小馬可斯已經知道。

美國人夠唔夠100?

智商日本第一??? 係咪唔包含歷代首相架  甘願做老尾隻狗仲要瀨鞋底真係智商第一, 要靠邊個國家識撰都要好似日本商人咁啦

睇圖

點係呀,香港隔幾日又話比人呃幾百粒,又話奶刷單,假公安,胃3柱,信封咁

引用:
原帖由 touya08 於 23-5-2023 09:31 發表

智商日本第一??? 係咪唔包含歷代首相架  甘願做老尾隻狗仲要瀨鞋底真係智商第一, 要靠邊個國家識撰都要好似日本商人咁啦
因日本人交最多智商稅

黑暴時香港第一,宜家就第四,即係代表話最易被洗腦地方排名,西謊排名全部精心設計,完

當個排名係真都幾恐怖........
大陸雖然排第5......但人口比第1+2+3+4 加埋既幾10倍........

三個臭皮匠勝過一個諸葛亮........

菲律賓男人做事好 hea, 不事生產, 只靠老婆出外搵錢
咁樣嘅文化唔扭轉的話只會繼續低智

香港輸好正常, 
黑暴時期先知原來香港真係咁 L 多 ON 9 仔~ 

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2023-5-23 09:36 發表

點係呀,香港隔幾日又話比人呃幾百粒,又話奶刷單,假公安,胃3柱,信封咁
財多身子弱,可能令智商都差埋添呢。

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2023-5-23 09:39 發表

因日本人交最多智商稅
果然好計。

菲律賓人扮傻咋,唔洗做呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]