• 瀏覽: 10,293
  • 回覆: 134
引用:
原帖由 太卷之王 於 2023-5-20 15:39 發表

F16V對J20, 夠做啦
咁加埋殲-35又掂講呀, 碌庶

引用:
原帖由 GATEWAY2010 於 2023-5-20 15:41 發表

駐軍定義你都唔識只得老作

1979年中華民國與美國斷交後,美軍結束在台駐軍編制,改以專案型式派員,2001年「地面戰力評估」及2003年「陸威專案」等名義派遣現役軍人赴台活動。2021年起,美方的國民陸軍始少量派員常駐,以輔訓國軍特戰部隊[7]。2023年起,美方派駐約200名現役教官常駐陸軍新訓中心及後備旅。[8]
呢d根本係駐台美軍
你吾好咁玻璃心逃避現實

引用:
原帖由 心很想 於 2023-5-20 15:51 發表

咁加埋殲-35又掂講呀, 碌庶
J35嘅引擎都未世
以中國科技
吾知搞幾耐

仲有ws15應該都未量產

引用:
原帖由 GATEWAY2010 於 2023-5-20 15:54 發表

唔識字呀,上面咪寫得好清楚囉

2大國交手邊有你台省的事
美國嘅台灣關係法

引用:
原帖由 太卷之王 於 2023-5-20 16:19 發表

J35嘅引擎都未世
以中國科技
吾知搞幾耐

仲有ws15應該都未量產
笑死人ws15未量產, 你連J-35用什麼型號發動機都未知, 仲扮四條煙, 明年底應該有20-30架J-35上福建艦.

引用:
原帖由 心很想 於 2023-5-20 16:31 發表

笑死人ws15未量產, 你連J-35用什麼型號發動機都未知, 仲扮四條煙, 明年底應該有20-30架J-35上福建艦.
講個笑話
明年有20-30架J-35上福建艦.   

引用:
原帖由 GATEWAY2010 於 2023-5-20 16:22 發表

美國敗登毀台計劃添
睇少d假新聞啦
台股又創新高
美資不斷買入

引用:
原帖由 GATEWAY2010 於 2023-5-20 16:35 發表

有軍事磚家估計J20年產100至120架

J35最高年產量不超過50架
中國嘅引擎
令人諗起國足

引用:
原帖由 GATEWAY2010 於 2023-5-20 16:35 發表

有軍事磚家估計J20年產100至120架

J35最高年產量不超過50架
J-20有4條生產線, 年產大約100架, 最終幾年後會有500架(包含不同時期改進型號). 
J-35暫時有一條生產線, 年產大約30架, 但有外貿型號可能增加生產線, 福建號服役時應有24架上艦, 去到004航母服役時數量會有100架(假設沒有增加生產線), 估計最終會有300架(視乎生產線數量). 2030將會是六代機的開始年代.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]