• 瀏覽: 43,354
  • 回覆: 173
  • 追帖: 2
+4
日本AV男優天王有「千人斬」之稱的清水健,擁有健壯體格和高超技巧,出道多年至今拍攝超過千部作品,床戰對象約9千人,在AV界很有份量,近

好多麻甩佬羨慕AV男優, 但其實初初會幾過癮, 可以任X女優  
實際又點? 佢地係無得選擇對手, 60路甚至再大年紀都要面對重要扮到好享受?  
而且乜嘢做得多都會麻木, 更衰就係會被歧視連租屋都麻乜煩

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1926676/即時-國際-揭日AV男優遭歧視內幕-AV天王-清水健-地位不如流浪漢

正常, 地位不如流浪漢係合理喎

這些職業根本係不應見光的

不少日本女學生因為慕名去拜訪 這些男優, 結果係被佢即場示範, 這些女學生成為了佢地的試菜, 
男優也試過中途把女優姦死, 但就將女優扔出街, 扮佢地在外行路猝死

這行業做了太多衰嘢,及不道德, 
怎叫人來尊重, 一尊重就會害到好多無知少女墮入陷阱

唔好似回教國家對呢d人掟石仔, 已算佢地好彩

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-5-20 07:43 發表

正常, 地位不如流浪漢係合理喎

這些職業根本係不應見光的

不少日本女學生因為慕名去拜訪 這些男優, 結果係被佢即場示範, 這些女學生成為了佢地的試菜, 
男優也試過中途把女優姦死, 但就將女優扔出街, 扮佢地在外行路猝死

這行業做了太多衰嘢,及不道德, 
怎叫人來尊重, 一尊重就會害到好多無知少女墮入陷阱

唔好似回教國家對呢d人掟石仔, 已算佢地好彩
你有無睇AV?

如果佢唔係喜歡食C,我諗佢係素雞心中嘅地位都會高DD,一諗起打過車輪仲點食得落日式咖喱

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-5-20 07:51 發表

你有無睇AV?
有喎
咪好似睇俄烏戰爭的澤連司機囉, 
睇佢就要尊重??
咒咒虐佢就差唔多

引用:
原帖由 touya08 於 2023-5-20 08:04 發表

如果佢唔係喜歡食C,我諗佢係素雞心中嘅地位都會高DD,一諗起打過車輪仲點食得落日式咖喱
咪係自己都承認係個食屎人, 行開D添呀, 都唔知係咪成身 Escherichia coli  bacteria

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-5-20 08:06 發表

有喎
咪好似睇俄烏戰爭的澤連司機囉, 
睇佢就要尊重??
咒咒虐佢就差唔多
無觀眾佢地就唔會做
作為觀眾就無條件睇低佢

食到咁多女就咪仲介意啦。香港攪一個女人都要坐監坐監獄仲慘🥹

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-5-20 08:08 發表

無觀眾佢地就唔會做
作為觀眾就無條件睇低佢
男人睇成人愛情動作片都係為咗睇女,條仔係點乜都唔重要,最好只係出「碌狗」就可以,所以VR用第一視角睇起嚟好似真女優服務自己咁係最正。

引用:
原帖由 touya08 於 2023-5-20 08:17 發表

男人睇成人愛情動作片都係為咗睇女,條仔係點乜都唔重要,最好只係出「碌狗」就可以,所以VR用第一視角睇起嚟好似真女優服務自己咁係最正。
大把女同AV只係有假狗, 你淨係睇果d?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-5-20 08:08 發表

無觀眾佢地就唔會做
作為觀眾就無條件睇低佢
其實我我唔算觀眾, 都未俾過錢

如果可以同啲出名又正嘅女優做,都係爽嘅。不過作為工作,又無得揀對手,真係一份辛苦工嚟。對人歡笑背人愁

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-5-20 08:23 發表

其實我我唔算眾, 都未俾過錢
睇到呢個答案就明白晒 
免費電視台嘅節目都唔使錢, 你睇又算唔算觀眾?

其實唔係人渣都做唔到這些職業囉

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-5-20 08:26 發表

睇到呢個答案就明白晒 
免費電視台嘅節目都唔使錢, 你睇又算唔算觀眾?
免費電線係廣告錢的, 你唔係唔知嘛?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]