• 瀏覽: 16,939
  • 回覆: 142
提示: 違規內容已被屏蔽
有乜出奇,我朋友都俾人屈,被檢控上法庭,好在最後有證據平反,唔係賠完錢仲要坐監.
壞人都好多,無論係咩國籍,收完錢做野大有人在.

為強搶TikTok製造藉口。

5年前比人炒左,而家先出黎提告,好懷疑另有目的

引用:
原帖由 太卷之王 於 14-5-2023 16:23 發表

美國傳媒上周六(13日)報道,中國影片分享平台抖音母公司字節跳動的前員工,向美國加州三藩市高等法院提起訴訟,指控字節跳動...
允許中國政府讀取美國用戶數據,並竊取競爭對手資訊,聲稱向高層表達對公司規避法律行為感不安後遭解僱。字節跳動發言人回應稱,上述指控毫無根據。

余銀濤(暫譯,Yintao Yu)據報於2017年8月至翌年11月,在字節跳動擔任美國業務工程主管一職。他上周五(12日)向法院提 ...
好明顯抄C6燈

允許中國政府讀取美國用戶數據,並竊取競爭對手資訊?
呢d嘢,美國間諜都做唔少啦,推特個老細都在指控囉!

引用:
原帖由 sokwokwai 於 2023-5-14 16:48 發表

為強搶TikTok製造藉口。
老尾無所不盡其極

解釋?
尾蟈做就得
中國做就唔得?
何況,在尾提告,即係在非法政權,非法法庭,毫無公信力既地方下提告,有何意義?
望樓主解釋

引用:
原帖由 kgoal 於 2023-5-14 16:50 發表

5年前比人炒左,而家先出黎提告,好懷疑另有目的
呢個時候告,容易d告得入,因爲非法政府已經對中國發展惱羞成怒

引用:
原帖由 XEO 於 2023-5-14 16:42 發表

有乜出奇,我朋友都俾人屈,被檢控上法庭,好在最後有證據平反,唔係賠完錢仲要坐監.
壞人都好多,無論係咩國籍,收完錢做野大有人在.
尾國司法唔會公正喎

又想起我們那位坐頭等飛機到老美女博士, 現在她近況如何? 想當年她一手實驗室病毒, 令到我地一大班真香港人同1450打飛機, 打在成個月, 日日都要射幾次先身心愉快

TikTok廣告費又賺大錢,
尾賊急到團團轉。

點解你滷味可以公然監聽全世界,包括聯合國,不過黃🐶覺得好光榮

咁猛料?上次聽證會又唔出現? 個陣出現先係最有利喔。當堂對證。

上次個陣,條友係邊?

好懷疑有人收錢做野

冇證據喎,
大家都係用把口講之嘛。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]