• 瀏覽: 12,812
  • 回覆: 68
一對父子涉嫌在5年間,合共9次向家中同住的幼女施「鹹豬手」,其中父親更曾指插女兒陰道說「生咗好多毛,叻女」;兄長則被指曾...

呢單嘢,兩仔爺衰硬啦,
天涯何處冇鹹書,去新宿,俾三舊水,公廁搞掂啦

但攪自己家人,抵銀死啦!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20230505/mobile/bkn-20230505141300262-0505_00822_001.html

虎父無犬子

引用:
當時X約9歲,她躺在住所床上,被告突然脫去事主的褲及內褲,向她說:「生咗好多毛,叻女」
9歲已經咁多毛,又真係幾叻女既

呢單嘢,令我諗起上世紀有件濕9 吳敏鄰 囉,

佢好似仲鼓勵父母同子女同浴,仲可互摸器官(呢個唔記得有冇記錯)

咁都做到大學膠獸!?咁都冇俾人告,真係奇很怪

父子都係人渣

好怕看見這種新聞 

引用:
原帖由 明月飛花 於 2023-5-5 14:45 發表

好怕看見這種新聞 
歐美同日本仲多呢d事發生

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-5-5 14:46 發表

歐美同日本仲多呢d事發生
太多,不忍目堵....

無恥淫獸

引用:
原帖由 明月飛花 於 2023-5-5 14:47 發表

太多,不忍目堵....
所以移民歐美加日?諗清楚啦,在那裡這些事出現率係極高添

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-5-5 15:03 發表

所以移民歐美加日?諗清楚啦,在那裡這些事出現率係極高添
很早知道什麼是種族歧視。
一家從小到大都去歐美旅行/升學, 住五星酒店,都一樣會遇到種族歧視,  才不會去移民受氣!

我阿爸名言: 有錢邊度都天堂,無錢邊度都地獄,有錢的人,駛鬼去做二等三等公民,去受氣!

有咁嘅老豆就會有咁嘅仔😏

其中父親更曾指插女兒陰道說「生咗好多毛,叻女」  係香港咩情況阿爸可以咁做又唔係日本父女共慾

引用:
原帖由 touya08 於 2023-5-5 15:40 發表

其中父親更曾指插女兒陰道說「生咗好多毛,叻女」  係香港咩情況阿爸可以咁做又唔係日本父女共慾
唔知而家佢有無悔到腸都青

反正都要受,點解唔順便做埋

對屋企人都落到手💩

鍵盤翻頁
左右