• 瀏覽: 41,634
  • 回覆: 237
  • 追帖: 1
+3
俄羅斯周三(3日)指控烏克蘭派無人機襲擊克里姆林宮,企圖刺殺總統普京之後,俄羅斯聯邦安全委員會副主席梅德韋傑夫同日倡議,

司機今次食死貓?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20230504/bkn-20230504063009406-0504_00992_001.html

嗱!睇路呀,
梅德韋傑夫唔係普京咁有品的呀。

克里姆林宮戰情室 直播斬首司機行動

司機今次有得震,冇得訓啦

兩邊是旦一方就快輸,所以出最後一招,看來戰爭就快結束!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-5-4 11:48 發表

司機今次有得震,冇得訓啦
佢帶領既納粹烏軍恐襲入俄四州、克里米亞都算
而家仲恐襲到去國家領導人

其實無人機點可能如此容易明目張膽襲克宮,是否有人自編自導,為消滅烏克蘭合理化。

玩到咁大, 點收科? 

引用:
原帖由 Joeycky 於 2023-5-4 11:52 發表

其實無人機點可能如此容易明目張膽襲克宮,是否有人自編自導,為消滅烏克蘭合理化。
梅生:今次擺明造你,吹咩?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-5-4 11:51 發表

佢帶領既納粹烏軍恐襲入俄四州、克里米亞都算
而家仲恐襲到去國家領導人
偽烏克蘭國係非法佔領俄羅斯24州

俄佬講得出做得到

引用:
原帖由 Joeycky 於 2023-5-4 11:52 發表

正所謂 :  戰場上你得唔到嘅野 談判卓上你都唔會得到  
和談前再食90%領土 到時談判 普京可以讓你一條村示好 停戰

引用:
原帖由 siuroy123 於 2023-5-4 10:07 發表

俄羅斯周三(3日)指控烏克蘭派無人機襲擊克里姆林宮,企圖刺殺總統普京之後,俄羅斯聯邦安全委員會副主席梅德韋傑夫同日倡議,

司機今次食死貓?
...
支持俄羅斯,支持梅德韋傑夫👍👍👍

會否直播斬首......

其實隻機會唔會係美國佬
攪冧哂兩邊又出黎扮正義超人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]