• 瀏覽: 7,141
  • 回覆: 48
警方本月26日接獲1名17歲女童報案,指她當日下午於將軍澳怡明邨懷疑被1名男子尾隨,該名男子其後逃去。   

將軍澳警區非常重視案件,並立即展開深入調查。將軍澳警區刑事部人員昨晚(4月27日)約9時在將軍澳區迅速拘捕1名17歲少年,涉嫌「遊蕩」。案件交由將軍澳警區刑事調查隊第6隊跟進。該名少年現正被扣留調查。

警方強調,「遊蕩」罪是嚴重罪行,根據香港法例第200章《刑事罪行條例》,一經定罪,最高刑罰可判兩年監禁。

大明湖就
歷下此亭古,濟南名士多

將軍澳就
黑暴仲未走, 曱甴特別多

那區少女請小心保護自己

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1921951/即時-港聞-將軍澳17歲少女被人尾隨-警迅速破案-拘同齡少年涉-遊蕩

自黑暴後, 真係教了好多十幾廿碎的人渣少年出來囉

氾民對港的為害真係甚深

條友應該係暗戀緊個囡囡....

又可能看了係日本那消防員拉女入廁所

呢件17靚, 跟住又想來個依樣葫蘆

黑暴時那些消防員, 黃架, 連差佬都想打鑊佢地, 怎知去到日本都死性不改

窈窕淑女 黑暴好逑

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-4-28 08:34 發表

自黑暴後, 真係教了好多十幾廿碎的人渣少年出來囉

氾民對港的為害真係甚深
好多唔想返學/返工, 但又易有金錢用

引用:
原帖由 007star 於 2023-4-28 08:49 發表

好多唔想返學/返工, 但又易有金錢用
只能說句,自從香港冇體罰,真係好多靚仔變正仆街囉!

睇得 AV 多 以為自己係痴漢

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-4-28 08:56 發表

只能說句,自從香港冇體罰,真係好多靚仔變正仆街囉!
100% agree

唔係話個男仔岩,都唔怪得宜家d男仔既,宜家班港女班女仔好難識,好男仔為左溝女講花言巧語,氹到班港女天上有地下無,想講男同女一齊本身係一件對等既事,我行一步你行一步咁先有得玩。但而家D香港女仔想10個男仔一齊向佢地行,自己唔郁,再睇下邊個行得多,再睇你有冇錢,靚唔靚仔呢樣果樣,呢樣野跟本唔對等,係離地、痴線既....
港男又無用難搵野做,識唔到女仔,(香港現今女性社會、學歷、地位提高,佢地不屑只係搵得多佢地幾千人工既男仔))所以宜家d港男對住女生控制唔住忍唔到出現失控行為,在香港仲做男仔唔容易,香港男仔要加油

二仔底

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2023-4-28 08:42 發表

窈窕淑女 黑暴好逑
咪係

好男兒,咁到心儀的就。關關雎鳩,在河之洲。窈窕淑女,君子好逑。 參差荇菜,左右流之。窈窕淑女,寤寐求之。 求之不得,寤寐思服。悠哉悠哉!

但俾黑暴班pk見到,即想拉入廁所輪都夠膽死,

那班成日口掛:我要  民主 自由 那群黑暴
,其實佢地係 想講 :我要老笠 強姦。 先真!

油雞老味

引用:
原帖由 kwoklso6 於 2023-4-28 09:36 發表

唔係話個男仔岩,都唔怪得宜家d男仔既,宜家班港女班女仔好難識,好男仔為左溝女講花言功巧語,氹到班港女天上有地下無,想講男同女一齊本身係一件對等既事,我行一步你行一步咁先有得玩。但而家D香港女仔想10個男仔一齊向佢地行,自己唔郁,再睇下邊個行得多,再睇你有冇錢,靚唔靚仔呢樣果樣,呢樣野跟本唔對等,係離地、痴線既....
港男又無用難搵野做,識唔到女仔,所以宜家d港男對住女生控制唔住忍唔到出現失控行 ...
你講呢d事實,好hurt港男啫

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]