• 瀏覽: 8,072
  • 回覆: 15
參考消息網4月21日報導 據新加坡《聯合早報》網站4月21日援引路透社報導,北約秘書長斯托爾滕貝格說,所有北約成員國都同意烏克蘭最終應加入北約,但當前的重點是確保烏克蘭贏得俄烏衝突.........
全文︰北約秘書長:北約成員國都同意烏應加入北約_鳳凰網 (ifeng.com)

要加入北約須滿足許多條件,並非一句「成員國都同意」就可以。北約秘書長托先生一番話,我想只不過給烏克蘭「望梅止渴」。

匈牙利幾時講過同意?

引用:
原帖由 pooh24680 於 2023-4-22 20:41 發表

匈牙利幾時講過同意?
你要明白何謂語言偽術。
最終應加入北約,這代表是未來的不知何時,總之就不是現在。

北約秘書長斯托爾滕貝格說,所有北約成員國都同意烏克蘭最終應加入北約

引用:
原帖由 ichthys2 於 2023-4-22 20:30 發表

參考消息網4月21日報導 據新加坡《聯合早報》網站4月21日援引路透社報導,北約秘書長斯托爾滕貝格說,所有北約成員國都同意烏克蘭最終應加入北約,但當前的重點是確保烏克蘭贏得俄烏衝突.........
全文︰北約秘書長:北約成員國都同意烏應加入北約_鳳凰網 (ifeng.com)

要加入北約須滿足許多條件,並非一句「成員國都同意」就可以。北約秘書長托先生一番話,我想只不過給烏克蘭「望梅止渴 ...
入北約之後,俄烏戰爭要全面升級,北約直接派軍和戰機與俄羅斯打,亦可能打核戰。

引用:
原帖由 sheung1009 於 2023-4-22 20:51 發表

你要明白何謂語言偽術。
最終應加入北約,這代表是未來的不知何時,總之就不是現在。

北約秘書長斯托爾滕貝格說,所有北約成員國都同意烏克蘭最終應加入北約
最起碼係匈牙利從未同意過烏頭入北約

北幺必輸長

咁北約幾時出兵?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2023-4-22 20:30 發表

要加入北約須滿足許多條件,並非一句「成員國都同意」就可以。北約秘書長托先生一番話,我想只不過給烏克蘭「望梅止渴 ...
試下去聯合國,動議烏克蘭加入北約,睇下通唔通過到。

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-4-25 19:53 發表

咁北約幾時出兵?
我都想知美國幾時宣佈出兵俄羅斯。

估下烏克蘭人有幾多人信佢呢句野呢?

引用:
原帖由 期貨操盤手 於 2023-4-25 23:52 發表

不過美國, 一向都講就十分凶狠, 做就.............

俄羅斯入北約都先過烏克蘭啦

引用:
原帖由 期貨操盤手 於 2023-4-25 23:52 發表

尾國叫佢烏黑爛要去做打俄國......尾國話自己唔做.

唔得就直接申請加入美利堅合眾國,

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]