• 瀏覽: 13,847
  • 回覆: 34
唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
引用:
原帖由 吳儼晉 於 2023-4-22 17:06 發表

北韓被美國制裁都生存唔到,何放台灣有美國照
不要忘記,美國也會有自身難保的一天。當美元霸權運作失靈時,便是無痛收台的最佳時機。

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2023-4-23 16:52 發表

美國有一班契弟繼續用美元就可以啦
單靠佢老美一班契弟很難供養得起貪得無厭的大佬。日本上月拋美債拋得比中國還要狠,人心正在思變。

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2023-4-23 05:09 PM 發表

準備就係等緊中國武統台灣發爛渣
美國佬就係想引中國出兵,中國先無咁易上當

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2023-4-22 05:06 PM 發表

北韓如何生存唔到? 台灣有美國照?如果日後無利用價值得鬼閒照你,你估真係為左民主咩

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2023-4-23 04:52 PM 發表

美國有一班契弟繼續用美元就可以啦
咁總會有堆國家用既,但想要維持美元霸權,戓將美元武器化,就無咩可能啦,世界由單極走向多極,就係由去美元化開始,呢個就係美國衰落既表象

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2023-4-22 17:06 發表

北朝鮮怎樣生存唔到?
過去只因過度自我封閉,現在靠向中俄要物資有物資,要武器有武器,而且交易全用本幣。。。
今天老美算什麼!?

引用:
原帖由 DanRicky 於 2023-4-23 22:13 發表

https://www.facebook.com/groups/chinasecrets/posts/1338371872877341/
周恩來和毛澤東都死了啦, 還拿死人開玩笑?
你當生勾勾的十四億人不存嗎?

引用:
原帖由 劉婕 於 2023-4-25 10:33 發表

周恩來和毛澤東都死了啦, 還拿死人開玩笑?
你當生勾勾的十四億人不存嗎?
咁即係唔係自古以來既領土啦 想提一下, 想侵略就直接D講, 但自古領土依樣野係唔成立

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]