• 瀏覽: 14,361
  • 回覆: 45
韓國美妝品牌ETUDE House自2013年進軍香港市場,高峰時間曾租下月租近100萬港元的黃金舖位,至今日(20日)宣布將全面撤出

唔知下次轉到邊間唔好彩,呢位人仕代言嘅品牌執笠呢?
睇黎D品牌都要帶眼用人

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1920374/即時-港聞-ETUDE-HOUSE撤出香港-6間分店全部執笠-曾請姜濤拍出道首個廣告

搵得妖鏡拍廣告都係唔掂,不過可以學spacex 咁講,成功撤出香港

姜鴨咁垃圾都請, ETUDE HOUSE執笠係自己攞嚟.

引用:
原帖由 wkkenneth 於 2023-4-21 07:51 發表

搵得妖鏡拍廣告都係唔掂,不過可以學spacex 咁講,成功撤出香港
香港唔多人妖,所以冇生意,要撤出。

引用:
原帖由 ocA_bca 於 2023-4-21 07:54 發表

香港唔多人妖,所以冇生意,要撤出。
不過好多基佬,改搵 anus lo 可能好d

引用:
原帖由 wkkenneth 於 2023-4-21 07:56 發表

不過好多基佬,改搵 anus lo 可能好d
冇錯,加埋即刻升一倍生意,可惜香港貴租,都係頂唔住。

黃屍不買?

姜屍魔咒……

黃人借公司資源去硬捧MK垃圾上位罔顧公司生意,乜乜奶、乜乜力、1664、獅子錢莊、麥乜全部有版睇,都唔知啲老細係咪儍嘅!

請中學未畢業的傻仔,正常的結局。

揾曱甴代言的黃店,基本無運行

引用:
原帖由 richardli008 於 2023-4-21 08:38 發表

黃人借公司資源去硬捧MK垃圾上位罔顧公司生意,乜乜奶、乜乜力、1664、獅子錢莊、麥乜全部有版睇,都唔知啲老細係咪儍嘅!
1664 個太子仔黃到金,就算執笠都係自願的

引用:
原帖由 richardli008 於 2023-4-21 08:38 發表

仲有 麥當勞

型像差,點有運行,一間接一間,D問牌商戶睇路啦!

引用:
原帖由 007star 於 2023-4-21 08:47 發表

仲有 麥當勞
老麥全球裁員

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]