• 瀏覽: 3,372
  • 回覆: 12
歐盟委員會主席馮德萊恩(Ursula von der Leyen)4月18日對歐洲議會成員發表演說,內容涉及歐盟對華策略。她強調歐盟需開創出「自己獨特的歐洲方式

似乎馬仔都搞掂左馮女 馮女唔係要做北約大佬

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/889128/歐盟委員會主席馮德萊恩-歐盟對華需有-獨特的歐洲方式

佢不請去中國,中國當佢透明,佢咪成隻死狗咁囉。

膽敢教訓中國,送客!

咁歐洲仲跟唔跟老美制裁中國呀,行動上要有啲表示先係㗎,口惠而實不至就無意思啦

引用:
原帖由 人之初大大 於 2023-4-18 19:16 發表

歐盟委員會主席馮德萊恩(Ursula von der Leyen)4月18日對歐洲議會成員發表演說,內容涉及歐盟對華策略。她強調歐盟需開創出「自己獨特的歐洲方式

西人以為自己白人至上

尾蟈開始衆叛親離啦!!! 她的信念仍是在萌芽階段!!!要再加強 positive reinforcement (正面強化)令她覺得這是正確的事!!!大家都認同的行為!!!

俾阿爺大大力屌完,開始想轉軚

佢終於瞓醒,可能佢估唔到原來自己咁黑人憎,在推特好多人笑及多謝中國教訓佢

引用:
原帖由 人之初大大 於 2023-4-18 19:16 發表

佢咁講係咪macroning🤣😂🤣😂

引用:

北約大佬我估未必俾佢做到, 第一個整死佢應該係英國依條攪屎棍。

佢夠膽唔聽美國話咩

只係用歐盟嘅方式講美國話

引用:
原帖由 suzume 於 2023-4-19 00:00 發表

佢夠膽唔聽美國話咩

只係用歐盟嘅方式講美國話
更可能用北約方式講

引用:
原帖由 人之初大大 於 2023-4-19 00:44 發表

更可能用北約方式講
最終都係美國說話
北約煮係無腦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]