• 瀏覽: 1,902
  • 回覆: 14
【有線新聞】美國印第安納州一間回收廠大火,過千人要疏散。大量黑煙湧上半空,而且迫近民居,有民眾指現場傳出難聞的氣味,回收廠方圓約800米的居民要撤離,受影響人數超過1000人。這間位於印第安納州東部、接近俄亥俄州的回收廠周二開始起火,焚燒多種不同類的塑膠,塑膠存放面積逾5萬平方米。當局警告大火可能燃燒數天

屌喇嘛吖爆到好似中彈咁

新聞來源連結:
https://www.i-cable.com/新聞資訊/122064/美國印第安納州回收廠大火逾千人疏散/

引用:
原帖由 黑桃A.2023 於 2023-4-13 13:31 發表

睇得出美國人疏散有序反應快,當年天津化學品爆炸都可以死百幾人真係得啖笑
爆炸=火災,你嘅智商應該低過60。🤭🤭🤭

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2023-4-13 13:33 發表

爆炸=火災,你嘅智商應該低過60。🤭🤭🤭
呢隻死曱甴註冊唔超過10日

都笑得好勁喎!希望減少傷亡數字。

烏納戰場移師咗過去

印第安納州人民站起來!

美國好似日日都出事咁, 唔報的一定更多.

引用:
原帖由 佬黃瓜煲竹絲雞 於 2023-4-13 13:27 發表

【有線新聞】美國印第安納州一間回收廠大火,過千人要疏散。大量黑煙湧上半空,而且迫近民居,有民眾指現場傳出難聞的氣味,回收廠方圓約800米的居民要撤離,受影響人數超過1000人。這間位於印第安納州東部、接近俄亥俄州的回收廠周二開始起火,焚燒多種不同類的塑膠,塑膠存放面積逾5萬平方米。當局警告大火可能燃燒數天

明日之後

引用:
原帖由 lpj88 於 2023-4-13 14:27 發表

美國好似日日都出事咁, 唔報的一定更多.
無所謂喇最緊要日日china china就得國內問題閒事嚟人命唔值錢的

燒膠真係又毒又臭

老尾又散播有毒氣體

引用:
原帖由 Hubert_Tang 於 2023-4-13 13:47 發表

隻西奴之前個帳號可能俾新聞版封左

引用:
原帖由 Hubert_Tang 於 2023-4-13 13:47 發表

Eddie狗啲朋友

第一次見真正嘅回收⋯好乸大的回收廠丫 千人逃出
人哋真係在做的

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]