• 瀏覽: 23,832
  • 回覆: 121
  • 追帖: 2
+2
近日英國公共廣播電視頻道「第四台」(Channel 4)製作播出的新節目《裸體教育》(Naked Education),直接找來成年男女「脫光」站在未成年人面前

《每日郵報》報道,「裸體教育」4日晚間播出第一集,節目中找來3女1男,一絲不掛站在一群14~16歲的青少年面前。
從網路上曝光的畫面可見,4名成年人突然卸下身上的浴巾,在孩子前裸體燦笑,而孩子們看到裸身男女時,紛紛露出驚訝和錯愕神情,還有人尷尬摀臉不敢直視。

大陰蒂割嘅性教育令淫陰莖

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/環球趣聞/885180/英國電視台推-裸體教育-成年男女脫光讓孩子觀看下體捱轟

大佬呀, 搵人都搵的好的啦, 搵埋呢的肥佬。

英國多肥婆肥佬,都係亞洲菜啱胃口啲

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-4-8 09:49 發表

大佬呀, 搵人都搵的好的啦, 搵埋呢的肥佬。
要黎做教材嘅都係廉價貨

相比之下,香港性教育實在「太落後」。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-4-8 09:43 發表

近日英國公共廣播電視頻道「第四台」(Channel 4)製作播出的新節目《裸體教育》(Naked Education),直接找來成年男女「脫光」站在未成年人面前

...
下集要既即場教埋性器官係點用法先得架嘛,堂堂先進國家唔好咁保守啦😂

遲d就摩摩揸揸睇下有乜反應?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2023-4-8 10:02 發表

相比之下,香港性教育實在「太落後」。
我小學已經識打飛機

英國已經係咸9濕大國之一, 仲嫌唔夠咸, 要鼓勵小朋友自小剝光豬??

那班大聲話為仔女好要移民英國的BNOers仲唔仆街, 仔女等定變淫魔或被淫擵啦

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-4-8 10:18 發表

那班大聲話為仔女好要移民英國的BNOers仲唔仆街, 仔女等定變淫魔或被淫擵啦
呢d係豉油盲主

黃狗為咗下一代,在大陰蒂國有福喇🤣

英國14-16歲未見過裸體?

引用:
原帖由 lctj9 於 2023-4-8 10:27 發表

英國14-16歲未見過裸體?
記住佢地係電視台 
只得現場觀眾?

鍵盤翻頁
左右