• 瀏覽: 21,854
  • 回覆: 156
  • 追帖: 1
+2
瑞典檢察院4月6日表示,2022年北溪天然氣管道(Nord Stream)爆炸案顯然主要涉及國家支持的組織,但難以斷定幕後黑手。瑞典檢察官永奎斯特(Mats L

如果最多證據係指向俄羅斯既早就開名啦,講到咁唔清唔楚既家心照啦!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/885535/瑞典-北溪爆炸明顯有國家政府參與-但難斷真兇

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2023-4-7 11:37 發表

瑞典檢察院4月6日表示,2022年北溪天然氣管道(Nord Stream)爆炸案顯然主要涉及國家支持的組織,但難以斷定幕後黑手。瑞典檢察官永奎斯特(Mats L

點敢直指你老美呀

瑞典唔敢判斷就知邊個國家嫌疑最大

另外一個 point,邊個國家最大得益?
每日每月都賺億億聲果種?

係邊個做全球都知道吾使問啊貴

睡點擦鞋院
唔夠膽講出元兇就咪講咁L多廢話啦!

可以在北約自由航行,用武力又唔怕有後果,仲好難講出真凶

烏克蘭做,美國提供支援歐盟柒柒下

老美霸權淫威下唔敢講係正常,
點似中國頂得住老美制裁.

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2023-4-7 11:37 發表

又係個句: 不排除 俄羅斯炸北溪嫁禍北約。

邊個夠膽搞普京野 話晒人地核武之冠
從能力 利益 同政治推斷 來來去去都係得一個者

擺明就係老尾做,只不過瑞典唔敢出聲,一出聲就會俾老尾報復,包括制裁及向佢哋輸出顏色革命

兇手 吳廣德 吳好緹   否則會被滅口

引用:
原帖由 cychowhk 於 2023-4-7 12:05 發表

邊個夠膽搞普京野 話晒人地核武之冠
從能力 利益 同政治推斷 來來去去都係得一個者
只有老美能夠在北約地盤炸輸氣管,其他國家唔敢指明邊個做,如果係俄羅斯做,老早就打鑼打鼓追究,邊個做大家都心照不宣!

妄斷係俄羅斯嘅時候,永遠唔洗證據;
有證據係美國嘅時候,永遠唔想妄斷。

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]