• 瀏覽: 20,090
  • 回覆: 180
+3
政府一早講左現在係針對冰協管理高層, 唔會影響運動員

不過今日就有運動員出來帶風向, 話佢地好努力去爭取獎牌, 政府一句稱讚都無, 仲要打算懲罰佢地, 立即引來一班黃人圍插政府

唔關事嘅運動員最好出少句聲,咁可憐就米L打啦,香港有欠你地咩?無免費機票食宿咩?傷病係運動經常遇到。

冰球運動員開腔 請年假發燒發冷為港出賽:可能無乜人知!

呢位冰球員到底知唔知發生緊乜事?連輿論係度鋤緊邊一個,班冰球員都可能唔知,就岸周周咁走出黎幫人洗白!
係呀,香港真係冇乜人知班冰球員點辛酸,因為根本就冇人指責冰球員,只係指責個協會管理層,唔知班冰球員知唔知呢?定係又係黑記所為,擺了個冰球員上檯!

引用:
原帖由 6674 於 2023-4-5 16:20 發表

唔關事嘅運動員最好出少句聲,咁可憐就米L打啦,香港有欠你地咩?無免費機票食宿咩?傷病係運動經常遇到。
有D運動員,係自己補貼部份費用,為香港出賽。

引用:
原帖由 siuhung 於 2023-4-5 16:20 發表

冰球運動員開腔 請年假發燒發冷為港出賽:可能無乜人知!

呢位冰球員到底知唔知發生緊乜事?連輿論係度鋤緊邊一個,班冰球員都可能唔知,就岸周周咁走出黎幫人洗白!
係呀,香港真係冇乜人知班冰球員點辛酸,因為根本就冇人指責冰球員,只係指責個協會管理層,唔知班冰球員知唔知呢?定係又係黑記所為,擺了個冰球員上檯!
香港政府嘅處理方法,有冇影響到佢

冤有頭,債有主,要怨就怨領隊做事馬虎

1) 入錯行
2) 跟錯大佬

好地地做條鹹魚咪好囉, 做咩硬係要做有夢鹹魚呢

引用:
原帖由 ChiNa使用支付寶 於 2023-4-5 16:23 發表

咁咪好囉,以後慳撚返

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2023-4-5 16:34 發表

冤有頭,債有主,要怨就怨領隊做事馬虎
講得好!其實源頭係乜?!政府做咗D乜?!維護國家尊嚴,香港政府高官有冇做到?!

知佢辛苦, 但邊個運動員會唔刻苦?
同理, 關播錯國歌乜事呢?

引用:
原帖由 ChiNa使用支付寶 於 2023-4-5 16:23 發表

唔好玩囉,冰球對港人又唔重要,根本錯放資源。

引用:
原帖由 ChiNa使用支付寶 於 2023-4-5 16:38 發表

講得好!其實源頭係乜?!政府做咗D乜?!維護國家尊嚴,香港政府高官有冇做到?!
又想呠人出黎暴動, 好驚呀

無錯,班球員係無辜,但唔通不了了之咩,經過今次教訓,其他協會嘅管理層要醒爬了,如果賽會唔合作,退賽杯葛佢都要㗎喇

要怪就怪冰協管理層將自己嘅港獨立場同球員綑綁

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]