• 瀏覽: 6,622
  • 回覆: 37
+2
【本報綜合報道】烏克蘭國家安全局上周六表示,當地一名東正教主教涉嫌為俄羅斯入侵烏克蘭辯護,並涉及煽動宗教仇恨,首都基輔法院已經下令拘捕他...
..

奸邪妖獸聲稱「誓死保護言論自由」,但其實奸邪妖獸最容不下言論自由。

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/content/兩岸國際/odn-20230403-0403_00180_027/涉為俄辯護--烏下令拘東正教主教

納粹司機又作惡

烏克蘭言論自由已死  
納粹政府正式褪去民主偽裝

司機幾時聯同國際刑警去通緝習主屌?

司機輸到痴左

引用:
原帖由 hk_fletcher 於 2023-4-3 08:52 發表

司機輸到痴左
輸到連嗰隻支持佢恐襲入俄四州既 @hfceddie 都唔好意思出帖唱好,驚被人恥笑

he is mad

引用:
原帖由 007star 於 2023-4-3 08:57 發表

he is mad
晚晚自摸住幻想習大到訪等佢可以繼續搶鎂光燈做騷,想到瘋了

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-4-3 09:05 發表

晚晚自摸住幻想習大到訪等佢可以繼續搶鎂光燈做騷,想到瘋了
his mind is full of money

引用:
原帖由 園田都市線 於 2023-4-3 08:23 發表

司機幾時聯同國際刑警去通緝習主屌?
應該入唔到境🤣

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-4-3 08:55 發表

輸到連嗰隻支持佢恐襲入俄四州既 @hfceddie 都唔好意思出帖唱好,驚被人恥笑
仲邊有人可以恥笑呢條友呀,佢都ban晒同佢唔同意見嗰啲人啦。只要佢縮喺佢個自己出兄新帖嘅龜殼裏面,就無人可以出帖恥笑到佢啦。

烏狗柒頭司機獨裁統治下,
烏狗只有殺戮, 被殺的下場!

嘩!全世界咁多人為俄辯護,佢拉得幾多個

引用:
原帖由 hk_fletcher 於 2023-4-3 08:52 發表

司機輸到痴左
司機寧願做人棋子,所以中國如何去插手?所以司機最佳方法便去和俄羅斯和談!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]