• 瀏覽: 72,408
  • 回覆: 642
+16
Good News 

引用:
原帖由 2282008 於 2023-4-1 17:35 發表

中國懸浮列車宗系統技術 又是從霉國科技技術偷竊的🤔 西方霉體政府官員經常這樣報導 不是我老作老屈出來😁
以前係德國發明不過冇錢起,之後賣咗俾中國賺咗一大筆,而我國將佢發揚光大

尾國輸了呀!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-4-1 16:50 發表

近日,中國自主研製的高溫超導電動懸浮交通系統,實現首次懸浮運行。該超導電動懸浮交通系統的運行速度可達每小時600公里或更高,具有高速、安全等

...
佢老尾食L屎 呀爺要繼續強大起來

引用:

近日,中國自主研製的高溫超導電動懸浮交通系統,實現首次懸浮運行。該超導電動懸浮交通系統的運行速度可達每小時600公里或更高,具有高速、安全等

...
要問下
@太卷之王點解中國無晶片又開發到勁野

引用:

...
蛋卷之王話民主國家唔鍾意有高鐵, 會破壞環境。又窮又落後又無晶片, 茶葉蛋都無錢買黎食嘅國家先會起高鐵, 北斗衛星, 太空站, 5G網絡

引用:
原帖由 ironway 於 2023-4-1 17:09 發表

又一中國核心技術
肯定偷左美狗2043年技術

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2023-4-1 17:57 發表

取代飛機不是速度問題,而是價錢問題

而家高鐵票價,同飛機票差不多
而高鐵還是蝕住做

有技術是一件事
技術能否商業運作,又是另一回事
一個用電,一個用油,你話邊個合乎經濟喲!
依家高鐵票價拉低左機票價就真!

唔同飛機,唔好唔記得佢仲不停廣建中喎!

等於你架飛機仲建做中,當然蝕住做啦!到你交貨先有錢收架!

引用:
原帖由 200888 於 2023-4-1 17:53 發表

咩叫鐵路!未見過大蛇痾尿
美國鐵路 - @無心簡影 的視頻 - 視頻 - 微博 (weibo.com)
利害了美麗國

18世紀先進鐵路

引用:
原帖由 ok3 於 2023-4-1 17:48 發表

即係你要同我friend, 首先要自斷雙臂,真係唔知要有幾onX先講得出嚟啲說話
美國低智官員太多

引用:
原帖由 炎夏少象棋 於 2023-4-1 18:03 發表

尾國輸了呀!
有用嘅話
中國使咩做C919

引用:
原帖由 Kingjjman 於 2023-4-1 18:04 發表

佢老尾食L屎 呀爺要繼續強大起來
高鐵太吾環保
先進國家吾想要

引用:
原帖由 開心大少奶老公 於 2023-4-1 18:04 發表

要問下
@太卷之王點解中國無晶片又開發到勁野
佢會繼續答中國冇晶片冇核心技術

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2023-4-1 18:08 發表

蛋卷之王話民主國家唔鍾意有高鐵, 會破壞環境。又窮又落後又無晶片, 茶葉蛋都無錢買黎食嘅國家先會起高鐵, 北斗衛星, 太空站, 5G網絡
另一個eddie狗之後另一香討笑話
🤭🤭🤭🤭
佢哋通常群體出動一齊開工

引用:
原帖由 太卷之王 於 2023-4-1 18:12 發表

有用嘅話
中國使咩做C919
台灣省又有高鐵

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]