• 瀏覽: 24,259
  • 回覆: 137
+7
走佬海外、現身在英國嘅童裝連鎖店Chickeeduck店主周小龍,一向高調撐暴,惹來少市民的反感,在日趨萎縮下,如今只剩下兩家分店,其中荃灣店做到4月10號就會執笠。佢日前喺社交平台提到,「當我冇晒錢嘅時候,我乜嘢工作都會做,去超級市場執貨,去郵局派信,總之我需要錢過活」咁話喎........

奸邪妖獸數年前發動政變失敗,自然要為政變失敗承擔後果。

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202303/30/AP6425245ae4b0b9d904f6cc7f.html

引用:
原帖由 ichthys2 於 2023-4-1 16:03 發表

走佬海外、現身在英國嘅童裝連鎖店Chickeeduck店主周小龍,一向高調撐暴,惹來少市民的反感,在日趨萎縮下,如今只剩下兩家分店,其中荃灣店做到4月10號就會執笠。佢日前喺社交平台提到,「當我冇晒錢嘅時候,我乜嘢工作都會做,去超級市場執貨,去郵局派信,總之我需要錢過活」咁話喎........

D錢有冇咁快洗晒呀?根本想賣慘呃眾籌!

會否出賣佢屁眼

投機心態,連搞革命都可以變投機賺快錢機會,港人真系商業頭腦無敵

My Eddie 賣菊維生,吾駛倒垃圾。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2023-4-1 16:03 發表

黃人的悲哀,中毒太深最終賠上下半生跟積蓄

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-4-1 16:13 發表

會否出賣佢屁眼
吓?
又老又肥又醜⋯
賣去邊?
慈善拍賣都冇人出價啦⋯

@hfceddie仲乜唔搵我地老友eddie 哥幫手

WFC

關人 L 事

黃屍曱甴話:就算係陰國仆街含家產,能夠呼吸到自由嘅空氣,都係值得!

頂住,唔好返香港呀

呢啲人去做賊最適合

🐶話英國倒垃圾係高尚職業,人工好高,洲小蟲真幸福

引用:

曱甴去英9做乞兒!ohoh

鍵盤翻頁
左右