• 瀏覽: 24,380
  • 回覆: 137
+7
作者定記者?揾吾到原文既。吾係話最憎假新聞?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2023-4-1 16:03 發表

走佬海外、現身在英國嘅童裝連鎖店Chickeeduck店主周小龍,一向高調撐暴,惹來少市民的反感,在日趨萎縮下,如今只剩下兩家分店,其中荃灣店做到4月10號就會執笠。佢日前喺社交平台提到,「當我冇晒錢嘅時候,我乜嘢工作都會做,去超級市場執貨,去郵局派信,總之我需要錢過活」咁話喎........

Who fxxking care about this man!

收狗糧去唱衰中國,點都頂到幾年既

唔交租留番唔少啦!何必扮冇錢!

博同情,吔S啦

呃眾籌咋

引用:
原帖由 ichthys2 於 2023-4-1 16:03 發表

走佬海外、現身在英國嘅童裝連鎖店Chickeeduck店主周小龍,一向高調撐暴,惹來少市民的反感,在日趨萎縮下,如今只剩下兩家分店,其中荃灣店做到4月10號就會執笠。佢日前喺社交平台提到,「當我冇晒錢嘅時候,我乜嘢工作都會做,去超級市場執貨,去郵局派信,總之我需要錢過活」咁話喎........

垃圾梗系垃圾佬去倒啦!

他應該同狗主說,法治倒退,現況英國生活

附件

1.jpg(234.95 KB)

1_001.jpg(285.4 KB)

引用:
原帖由 touya08 於 2023-4-1 16:19 發表

黃人的悲哀,中毒太深最終賠上下半生跟積蓄
遲啲可能賠埋下半身!

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2023-4-1 16:11 發表

D錢有冇咁快洗晒呀?根本想賣慘呃眾籌!
又想玩眾籌嚟呃錢。。。

引用:
原帖由 開心大少奶老公 於 2023-4-1 16:20 發表

@hfceddie仲乜唔搵我地老友eddie 哥幫手
佢嘅情況都唔慌好得去邊!

理L得你,咪返嚟就得啦

引用:
原帖由 開心大少奶老公 於 2023-4-1 16:20 發表

@hfceddie仲乜唔搵我地老友eddie 哥幫手
一名on9仔

引用:
原帖由 sng850 於 2023-4-1 17:48 發表

佢嘅情況都唔慌好得去邊!
好想問下我地老友
@hfceddie哥點解英國咁好福利周小龍都會生活抑鬱

引用:
原帖由 YM_羅蘭仕 於 2023-4-1 17:41 發表

作者定記者?揾吾到原文既。吾係話最憎假新聞?
「周小龍日前在回覆網民留言時,講到自己去到英國都唔係順心順水、好抑鬱下,「初初嚟到個人好唔開心,尤其是嚟到一個民主國家仍然感覺到人哋對你都係『生人勿近』,初初係幾傷心,但係八個月後已經習慣咗」喇。」

👆相關主題原文。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]