• 瀏覽: 11,077
  • 回覆: 72
+3
危地馬拉總統:(台灣係)「唯一且真正的,對我們來說的中國」。
來源:https://www.chinatimes.com/realt ... 001617-260407?chdtv
台獨分子逢中必反,數典忘祖,聽咗唔知有咩感想?

中美洲同巴勒比海地係美國後園,近美國這麽多年就愈來愈窮,美國從無意思帶挈周邊地區富裕。小小台灣的資助,抵不過走進中國的經貿圈。

世界小丑!!!金錢外交!!!💰💰💰不斷在自我矮化!!!笑死!!! 頒個什麼什麼勲章!!!可能要收🤔💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰😆😂

月底斷交就好笑

引用:
原帖由 IE碼查詢 於 2023-4-1 15:37 發表

出賣台灣人民出賣台積電
蔡:我仲有出賣自己肉體tim㗎

貼錢比人屌,仲要笑

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2023-4-1 14:57 發表

台灣總統蔡英文3月31日訪問中美洲邦交國危地馬拉,稱危地馬拉是台灣的堅實友邦、共享自由人權等價值的民主夥伴,期待雙方合作創造雙贏局面。蔡英文

不知所謂,拼外交,都唔知仲有咩外交可拼?

最緊要大力D比錢.

引用:

台灣總統蔡英文3月31日訪問中美洲邦交國危地馬拉,稱危地馬拉是台灣的堅實友邦、共享自由人權等價值的民主夥伴,期待雙方合作創造雙贏局面。蔡英文

下一個和台灣斷交國家~

引用:
原帖由 0qazwsxedc0 於 2023-4-1 15:10 發表

比幾多錢立圖圓 就加多倍錢益下自己啲「堅實友邦」
我覺得都相當合理
立仔話D錢同投資好似未到位

引用:

有特殊愛好可以貼埋個人

引用:
原帖由 0qazwsxedc0 於 2023-4-1 15:10 發表

比幾多錢立圖圓 就加多倍錢益下自己啲「堅實友邦」
我覺得都相當合理
留位費

引用:
原帖由 Henry1268 於 2023-4-1 15:10 發表

會唔會又要20億呢?
不如五千億美元交危地馬地.

希望呆灣政苦破產.

台灣漢奸

引用:

乜台灣還有錢咩?都俾美畜呃撚細啦,最搵錢的台積電都俾美畜擼笠,🤣🤣🤣台灣好快0個幫交國🤭🤭🤭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]