• 瀏覽: 3,040
  • 回覆: 14
元朗警區特別職務隊人員根據線報展開代號「犁庭掃穴(LEVINGTON)」及「逸影(FLOWINGSHADE)」行動,昨日(31日)下午及晚上突擊搜查元朗青山公路

掃黃, 違反逗留條件, 疫情期間都好小聽到呢的報道, 而家又開始多返嚟的事件, 證明香港真係復常。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/883639/警元朗冚賭掃黃-11人被捕?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=news

大陸天使雞 ?

啲英文代號,有啲似樓盤名

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2023-4-1 10:12 發表

啲英文代號,有啲似樓盤名
好似來來去去都係呢幾個代號。

香港是否應該向澳門學習,怎樣去管理黃色行業

引用:
原帖由 好逸惡勞 於 2023-4-1 10:28 發表

香港是否應該向澳門學習,怎樣去管理黃色行業
香港嘥氣啦, 道德X橫行, 呢樣又話唔得, 果樣又話唔比, 其實如果要去玩, 去澳門好玩過香港好多, 澳門淨係賭場同打令, 已經羸晒香港。

經過油麻地廟街 嗰啲雞企曬 喺度全部都係大陸人 仲要唔戴口罩 三四隻雞好開心咁喺度傾計 一啲都唔怕醜 救命 做雞做到咁揚都算佢哋犀利

引用:
原帖由 內向年輕的甘草 於 2023-4-1 13:27 發表

經過油麻地廟街 嗰啲雞企曬 喺度全部都係大陸人 仲要唔戴口罩 三四隻雞好開心咁喺度傾計 一啲都唔怕醜 救命 做雞做到咁揚都算佢哋犀利
如果係一隻敬業樂業, 安份守己嘅雞都冇問題, 而家有的雞仲要夾埋的男人嚟打劫的客, 呢的先係最衰。

想賭可以過大海

而家聚賭係要留案底

引用:
原帖由 takngaihk 於 2023-4-1 10:10 發表

大陸天使雞 ?
天使係免費

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-4-1 13:36 發表

而家聚賭係要留案底
所以去葡京

股市呢個大賭場幾乎日日開,又賽馬、又六合彩....落街都唔洗就有得賭....咁都唔夠大家玩?

冚完咪又開番

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-4-1 13:57 發表

冚完咪又開番
咁都要做下樣, 交下數㗎。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]