• 瀏覽: 26,784
  • 回覆: 136
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 paoon 於 2023-4-1 09:29 發表

美帝在全世界所有互聯網同晶片上都有後門
而家你同我係香討的留言美帝通通睇到
支持中共不受美帝監控
不再用互聯網同晶片
咁你仲唔取消香討戶口?

美光科技是美國一家半導體製造公司,主要製造閃存及記憶體等儲存裝置。旗下Crucial是市場上最流行的電腦記憶體、固態硬碟(SSD)品牌之一,在中國市場佔公司約11%營業額。

11%也不少啊。

引用:
原帖由 加燦 於 2023-4-1 10:03 發表

咁你仲唔取消香討戶口?
我有講過我介意美帝監控嗎?

老尾話可以迫D公司賣出股份😎

華為就係唔係配合美帝監聽被針對

你玩鳩我, 我撚返你, 打和

凡西方電子產品都有後門

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-4-1 09:00 發表

國家互聯網絡息辦公室公布,對美國半導體公司美光科技(Micron)在華銷售產品,展開網絡安全審查。這被視為是針對美國以國安為理由審查中國企業產

中國應該
初一,十五都做
打L佢老尾

引用:
原帖由 paoon 於 2023-4-1 09:29 發表

美帝在全世界所有互聯網同晶片上都有後門
而家你同我係香討的留言美帝通通睇到
支持中共不受美帝監控
不再用互聯網同晶片
晶片就照用,好快國產晶片會取代整個東亞市場

拭目以待

哎瘋可能係下個

美光係記憶體,中國自己生產夠用仲可以出口,中國對美貨施壓。

支持祖國大力反擊,唔好漏左apple.

引用:
原帖由 lmao 於 2023-4-1 09:32 發表

中國人梗係用國貨啦,審黎把撚咩,直接禁左佢啦
查完,有問題就梗係又封又拉又罸啦,如果冇問題,學尾國, 莫須有老屈封殺,得左。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-4-1 09:00 發表

國家互聯網絡息辦公室公布,對美國半導體公司美光科技(Micron)在華銷售產品,展開網絡安全審查。這被視為是針對美國以國安為理由審查中國企業產

現階段唔使同佢客氣,啞忍只會讓其得寸進尺.
以其人之道還之,其國內商界亦會對拜老政府發出聲音.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]