• 瀏覽: 43,303
  • 回覆: 327
  • 追帖: 1
+13
中國國家主席習近平今天(31日)下午在人民大會堂會見來華進行正式訪問的新加坡總理李顯龍。 新華社報道,李顯龍表示,新加坡不願選邊站隊。台灣問題是中國的內政,鼓吹「今日烏克蘭、明日台灣」帶來不可預測的嚴重後果。

「今日烏克蘭、明日台灣」

那些無知, 想害死台灣人的台民咪咁講囉, 所以連李顯龍都睇唔過眼要出聲

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1916032/即時-中國-李顯龍晤習近平-鼓吹-今日烏克蘭-明日台灣-會帶來嚴重後果

記得香港2019時, 都有條蠢女走出黎講想香港變第二個烏克蘭, 

説明班黃友係幾無知同白痴呢

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 billyfung11 於 2023-4-1 04:43 發表

葬送佩洛西單野
已經笑死全香港人
敢郁台灣條毛咩
做人最怕係野心大而能力低。

引用:
原帖由 billyfung11 於 2023-4-1 04:43 發表

葬送佩洛西單野
已經笑死全香港人
敢郁台灣條毛咩
都有得著嘅,起碼試到中國沿岸可以射到導彈去台灣東南西北沿海,而美狗隻航母可以驚到9縮左去日本避風頭,只有派漢奸在網上出咀炮話大陸唔敢郁台灣條毛

引用:

葬送佩洛西單野
已經笑死全香港人
敢郁台灣條毛咩
求你了,
可唔可以唔好再提用嘴炮擊落佩洛西,
和用嘴炮射擊不明物體依兩件國恥?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-4-1 03:38 發表

記得香港2019時, 都有條蠢女走出黎講想香港變第二個烏克蘭, 

説明班黃友係幾無知同白痴呢
當時播“winter on fire”

引用:
原帖由 mega-box 於 2023-4-1 05:16 發表

求你了,
可唔可以唔好再提用嘴炮擊落佩洛西,
和用嘴炮射擊不明物體依兩件國恥?
嗌聲我daddy就唔提

yes,今日西人利用完烏克蘭,明日利用台灣

引用:

葬送佩洛西單野
已經笑死全香港人
敢郁台灣條毛咩
用臺灣拖死老尾

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-4-1 03:36 發表

中國國家主席習近平今天(31日)下午在人民大會堂會見來華進行正式訪問的新加坡總理李顯龍。 新華社報道,李顯龍表示,新加坡不願選邊站隊。台灣問題是中國的內政,鼓吹「今日烏克蘭、明日台灣」帶來不可預測的嚴重後果。

...
跟台灣直接斷交先至顯示出誠意.新加坡跟台灣關係當內地唔知嗎.

奸邪妖哭唯恐天下不亂。

美國為咗美元霸權,一定會一直攪代理人戰爭,中國,巴西呢啲去美元國家有排麻煩

世界亂,美元強

引用:

葬送佩洛西單野
已經笑死全香港人
敢郁台灣條毛咩
自從佩洛西單嘢後,
台灣失去了所謂的中間線,
大陸飛機可以飛近台灣,
導彈可以飛越台灣上空,
無人機可以飛到台灣軍人頭殼頂~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]