• 瀏覽: 43,490
  • 回覆: 327
  • 追帖: 1
+13
引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-4-1 03:36 發表

中國國家主席習近平今天(31日)下午在人民大會堂會見來華進行正式訪問的新加坡總理李顯龍。 新華社報道,李顯龍表示,新加坡不願選邊站隊。台灣問題是中國的內政,鼓吹「今日烏克蘭、明日台灣」帶來不可預測的嚴重後果。

...
「今日烏克蘭、明日台灣」
咁首先美國要澄清唔會出兵台灣,只會供應D舊武器。

引用:
原帖由 fb66b28b4883ba 於 2023-4-1 07:12 發表

跟台灣直接斷交先至顯示出誠意.新加坡跟台灣關係當內地唔知嗎.
小李子父子都係漢奸美狗,見人講人話...

引用:
原帖由 fb66b28b4883ba 於 2023-4-1 07:12 發表

跟台灣直接斷交先至顯示出誠意.新加坡跟台灣關係當內地唔知嗎.
新加坡同台灣去無邦交㗎

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2023-4-1 08:07 發表

呢隻曱甴
著晒黑衫, 在咁的地方接受訪問, 係曱甴都似, 但條女咁後生都咁闊, 又厚, 都好機會係天使

引用:
原帖由 瘋狂爽快的花市 於 2023-4-1 08:11 發表

新加坡同台灣去無邦交㗎
星光計劃仲未係歷史文件

引用:
原帖由 cwilson1 於 1-4-2023 03:36 發表

中國國家主席習近平今天(31日)下午在人民大會堂會見來華進行正式訪問的新加坡總理李顯龍。 新華社報道,李顯龍表示,新加坡不願選邊站隊。台灣問題是中國的內政,鼓吹「今日烏克蘭、明日台灣」帶來不可預測的嚴重後果。

...
嘻嘻,

#3 🤭🤭🤭🤭🤭咀炮得過白痴蝗畜,

脷申 乃港共鳩毛猿比利瘋犬畜1隻

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-4-1 03:38 發表

記得香港2019時, 都有條蠢女走出黎講想香港變第二個烏克蘭, 

説明班黃友係幾無知同白痴呢
甘個陣時烏克蘭未有而家甘慘既

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 87er 於 2023-4-1 07:36 發表

自從佩洛西單嘢後,
台灣失去了所謂的中間線,
大陸飛機可以飛近台灣,
導彈可以飛越台灣上空,
無人機可以飛到台灣軍人頭殼頂~
香港同台灣井蛙點會睇到甘深層次野

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-4-1 03:36 發表

...
尾國自己暴露有「毀滅台灣」計畫,菜婆飛咗去尾國接受密令細節。

李顯龍奶盡香港問題油水,返到屋企陰陰笑,佢所講「嚴重後果」咪星架坡又唔該想窮都難囉⋯⋯

引用:

...
我又唔多信臺灣人有咁蠢!

蔡陰魂唔敢發聲好耐

老美派班靚輪流去大6收風,想知中俄傾咗D乜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]