• 瀏覽: 9,554
  • 回覆: 28
+3
https://youtu.be/kOvb5g61Usw

魚叉太廢根本冇料到!

原來鹵味主要係以戰機空投滑翔炸彈去攻擊敵艦! 咁樣嚟同中國大陸作戰必死無疑 進入香討影片區

納粹美應該係用潛艇打水面艦

露尾海軍航母唔敢接近大陸2000km,唯有搵潛艇遠距離發射巡航導彈攻擊

又咁,美國定呢個方針時
連中國都冇諗過自己有用得着 (其實已經係差唔多無視)嘅資格
世事變化又邊係各凡夫俗子諗得咁美好

已經出左21,仲講18

引用:
原帖由 1223456 於 2023-4-1 19:49 發表

已經出左21,仲講18
繼續講18係要廣告毒入銷售海外!
21自用就低調喲啦!

引用:
原帖由 1223456 於 2023-4-1 19:49 發表

已經出左21,仲講18
發動飽和攻擊需要18幫拖

引用:
原帖由 BNO別再蹉跎歲月 於 2023-4-1 21:22 發表

如果21係真,轟6射已經冇野攔截到....飽和都慳返吾知未來轟20會吾會帶

還講魚叉?美海軍的新一代隱身反艦導彈LRASM AGM-158C 已於2019年開始服役,可由艦載機和戰艦發射,射程超過500公里。

引用:
原帖由 BNO別再蹉跎歲月 於 2023-4-1 21:22 發表

反艦嘅所謂飽和攻擊,其實只係3-4支
而有資格飽和嘅目標就只係航母
實際數量唔洗多

其他蛋散舢舨,走得慢啲都當佢贏

引用:
原帖由 煙民阿媽生賤種. 於 2023-4-1 02:12 發表

https://youtu.be/kOvb5g61Usw

魚叉太廢根本冇料到!

原來鹵味主要係以戰機空投滑翔炸彈去攻擊敵艦! 咁樣嚟同中國大陸作戰必死無疑
同美軍打空戰???
咁邊個必死無疑呀??

引用:
原帖由 自脫胸圍屈非禮. 於 2023-4-1 12:37 發表

露尾海軍航母唔敢接近大陸2000km,唯有搵潛艇遠距離發射巡航導彈攻擊
莫斯科號都號稱攻擊射程3,000km,
結果俾人喺頭頂擲彈仲儍更更,
中國海軍比莫斯科號更先進?

引用:
原帖由 1223456 於 2023-4-1 22:08 發表

如果21係真,轟6射已經冇野攔截到....飽和都慳返吾知未來轟20會吾會帶
未有制空權之前,轟6呢 d非常吾隱身嘅飛機根本無生存能力,
但係要同F35爭奪制空,會吾會太難?
大陸無辦法detect 到F35, 相反美國對大陸戰機睇得一清二楚

引用:
原帖由 太卷之王 於 2023-4-2 23:38 發表

莫斯科號都號稱攻擊射程3,000km,
結果俾人喺頭頂擲彈仲儍更更,
中國海軍比莫斯科號更先進?
美軍下一代驅逐艦參考中華神盾055佈局。

附件

ddgx.jpg(97.61 KB)

055.jpg(360.91 KB)

引用:
原帖由 太卷之王 於 2023-4-2 23:42 發表

未有制空權之前,轟6呢 d非常吾隱身嘅飛機根本無生存能力,
但係要同F35爭奪制空,會吾會太難?
大陸無辦法detect 到F35, 相反美國對大陸戰機睇得一清二楚
中國海軍驅逐艦大部份都有米波電蚊拍,Fuck35呢啲小蒼蠅好難走得甩。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]