• 瀏覽: 9,560
  • 回覆: 28
+3
引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2023-4-2 23:46 發表

中國海軍驅逐艦大部份都有米波電蚊拍,Fuck35呢啲小蒼蠅好難走得甩。
F35 邊有咁易俾你睇到

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2023-4-2 23:45 發表

美軍下一代驅逐艦參考中華神盾055佈局。
邊個抄邊個先

引用:
原帖由 太卷之王 於 2023-4-2 23:58 發表

邊個抄邊個先
DDGX: .pptx
055:實作多年

引用:
原帖由 太卷之王 於 2023-4-2 23:57 發表

F35 邊有咁易俾你睇到
講到口都臭,有個有電子工程背景嘅澳洲空軍專家都出過文章,指出F35 L波以下隱形效果弱。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2023-4-3 00:06 發表

講到口都臭,有個有電子工程背景嘅澳洲空軍專家都出過文章,指出F35 L波以下隱形效果弱。
美國吾識電子壓制呀
而且有無人用L波段發現過F35? 

引用:
原帖由 太卷之王 於 2023-4-3 01:39 發表

美國吾識電子壓制呀
而且有無人用L波段發現過F35? 
你開電子壓制,我哋唔識得反壓制?
例如我定頻用450MHz狂照你。
你自然要用返呢個頻率壓制。
另外搵兩個平臺監察呢個頻率嘅發射源方向,進行三角定位,你咪一樣仆街。
咁鳩簡單就唔使隱形機啦。
另外中國唔係得一兩個平臺,幾個平臺一齊照你,你有幾多能量反咁多個平臺?

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2023-4-3 02:55 發表

你開電子壓制,我哋唔識得反壓制?
例如我定頻用450MHz狂照你。
你自然要用返呢個頻率壓制。
另外搵兩個平臺監察呢個頻率嘅發射源方向,進行三角定位,你咪一樣仆街。
咁鳩簡單就唔使隱形機啦。
另外中國唔係得一兩個平臺,幾個平臺一齊照你,你有幾多能量反咁多個平臺?
中國點壓?
技術差幾代喎

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2023-4-2 23:46 發表

中國海軍驅逐艦大部份都有米波電蚊拍,Fuck35呢啲小蒼蠅好難走得甩。
下一批055有可能上東風-26艦射版, 因為上年已經係052艦試射成功, 下一批055因艦體增加, 會增加冷熱發射架數量, 而且可容26艦射版, 年底會有一艘新055下水.

引用:
原帖由 太卷之王 於 2023-4-3 12:10 發表

中國點壓?
技術差幾代喎
係嘅話美國嘅DDGX.pptx就唔使抄055。

引用:
原帖由 太卷之王 於 2023-4-2 23:42 發表

未有制空權之前,轟6呢 d非常吾隱身嘅飛機根本無生存能力,
但係要同F35爭奪制空,會吾會太難?
大陸無辦法detect 到F35, 相反美國對大陸戰機睇得一清二楚
f35好心你吾好提

引用:
原帖由 1223456 於 2023-4-3 21:59 發表

f35好心你吾好提
F35太屈機

35問題超多,根本不適合實戰

引用:
原帖由 太卷之王 於 2023-4-3 12:10 發表

中國點壓?
技術差幾代喎
好心你睇下新聞啦!唔好坐井觀天呀!

https://ynews.page.link/YwjE

老美艦隊海戰靠航母艦載機,戰艦主要作用是護衛航母,航母中彈便艦隊玩完。 航母艦隊遠征,以前只要在對方岸基戰機攻擊範圍之外便安全,而今東風之下,老美的出擊航母是靶子。 失去了空中保護,老美戰艦鬥快走,打擊敵方乜者?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]